Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το Mega - Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης έρχεται μαζί με μεγάλες φωνές σε μια βραδιά γεμάτη μπουζούκι

Σπίτι με το Mega – Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης έρχεται μαζί με μεγάλες φωνές σε μια βραδιά γεμάτη μπουζούκι

Σε μια υπέροχη μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης παρουσιάζει συνθέσεις και αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες «ταξίδεψε» την ελληνική λαϊκή μουσική σε όλο τον κόσμο

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 21:40, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Σε μια υπέροχη μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης παρουσιάζει συνθέσεις και αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες «ταξίδεψε» την ελληνική λαϊκή μουσική σε όλο τον κόσμο. Θα ακούσουμε διαχρονικά τραγούδια από το «Ατελείωτο ταξίδι» και το «Τι έκανα για πάρτη μου» μέχρι τα «Βραδιάζει» και «Τα πήρες όλα».

Special guest, σε μια σύμπραξη-έκπληξη, ο πιανίστας Alain Lefèvre.

Τι δήλωσε ο ίδιος όμως στην κάμερα του Πάμε Δανάη!;

«Είμαι λίγο αγχωμένος, αλλά αυτό λέει πάρα πολλά. Ο καλλιτέχνης όταν δεν έχει άγχος, δεν είναι επιτυχημένος», δήλωσε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

«Στην αρχή δεν ήθελα να ασχοληθώ με το μπουζούκι, ήθελα να γίνω πολιτικός μηχανικός. Έπαιζα κιθάρα από τα οκτώ μου, μια μέρα λοιπόν για ένα καλό χαρτζιλίκι πήγα στην επαρχία να παίξω μπουζούκι και κόλλησα έκτοτε.»

«Αγαπώ όλα μου τα τραγούδια, αυτά με έκαναν γνωστό. Το τραγούδι όμως που χτυπάει στην καρδιά μου είναι αυτό που είναι στο συρτάρι και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα», ενώ παραδέχτηκε πως στην μεγάλη του καριέρα κάποιες φορές καλλιτέχνες αρνήθηκαν να πουν τραγούδια του, «Ο Στράτος Διονυσίου δεν ήθελε να πει το ‘Τα πήρες όλα’, τον έπεισε ο Μάτσας και έγινε το μεγαλύτερο τραγούδι της χρονιάς»

Στην μεγάλη βραδιά συμμετέχει και ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος δήλωσε: «ο Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι χρυσοδάκτυλος, έτσι τον λέω! Το τραγούδι που ερμηνεύω ‘Λάθη που κάνει η ζωή’ το λατρεύω και το αφιερώνω στην μητέρα μου. Η μάνα μου χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο από μένα και πρέπει να μου κάνει μαθήματα», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Τη βραδιά παρουσιάζει η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία δήλωσε πως: «Χάρηκα πάρα πολύ όταν ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μου πρότεινε να είμαι οικοδέσποινα. Έχουμε μια αδυναμία ο ένας για τον άλλον. Το διασκεδάζω πολύ, αν και έχω άγχος γιατί το έκανα για πρώτη φορά.»

Με την σειρά τους μίλησαν και οι σημαντικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην βραδιά. Μαζί με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στη σκηνή θα βρεθούν οι αγαπημένοι του φίλοι Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Χρήστος Μενιδιάτης και Πέννυ Μπαλτατζή.

«Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι από τους πιο σπουδαίους μπουζουξήδες που έχουν περάσει από την ελληνική μουσική σκηνή. Είναι η γιορτή του μπουζουκιού, έχει γράψει τραγούδια – διαμάντια. Τον γνώρισα στο ξεκίνημα μου το 1978«, είπε η Γλυκερία.

«Το μεγαλείο του Θανάση το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Εγώ ήμουν πιο τυχερός γιατί τον γνωρίζω από μικρή ηλικία. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το ‘Ευτυχώς στην ζωή που υπάρχεις εσύ’, του Γιάννη Πάριου», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης για μένα είναι οικογένεια. Το κομμάτι ‘Τα πήρες όλα και έφυγες’, το έχω ταυτίσει με τον πατέρα μου και ο κόσμος το λατρεύει», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024