Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Αναδιώτης: «Ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Νίκος Αναδιώτης: «Ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Για τα μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου, τη σχέση του με το Θεό, τις στιγμές ηρεμίας και προσευχής στο Άγιο Όρος και το πιο περίεργο που έχει κάνει γυναίκα για αυτόν μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Νίκος Αναδιώτης.

Μιλώντας για τη ζωή του, σημείωσε ότι με την οικογένειά του έχουν εγκατασταθεί στο Αίγιο, με τον ίδιο να ανεβοκατεβαίνει στην Αθήνα για τις δουλειές του. «Ωραία η ζωή στην επαρχία» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχω πτυχίο από την Γυμναστική Ακαδημία και έφτιαξα ένα χώρο που κάνουμε προπόνηση» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κάτι τηλεοπτικό αυτή την περίοδο.

«Είμαι 39, δεν είμαι 29. Ωραίο και το 29, αλλά δεν είμαι. Δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι με την ίδια όρεξη, αλλά φροντίζω να μην έχω βαρύνει ακόμα και η γυμναστική είναι ένας τρόπος» ανέφερε και συμπλήρωσε πως σκεφτόταν αν θα είχε την ίδια διάθεση αν ερχόταν ένα τρίτο παιδί στην οικογένεια.

«Τα παιδιά δεν τα αποφασίζουμε εμείς, άλλος μας τα στέλνει, θα ήταν δώρο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου».

«Στις γυναίκες μαμάδες βγάζω το καπέλο, δεν μπορεί άνδρας να αντικαταστήσει τις δουλειές που κάνουν» σημείωσε ο Νίκος Αναδιώτης, προσθέτοντας: «Έφερε ο μικρός τους βαθμούς και είπα “τα συγχαρητήρια στη μαμά σου που σε διαβάζει, όχι σε σένα”».

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ανέφερε: «Με τη Βασιλική είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε σε ένα διαφημιστικό, την πέρασα για μοντέλο. Χάρηκα που δεν ήταν», ενώ αποκάλυψε ότι «τρώει παντόφλα». «Να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα σε κουβέντα δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να βγεις κερδισμένος ποτέ. Θέλει λίγη διπλωματία» συμπλήρωσε.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024