Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει αν υπάρχει και δεύτερο sex tape

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει αν υπάρχει και δεύτερο sex tape

Το πρώτο βίντεο με πρωταγωνίστρια εκείνη και τον Ray J κυκλοφόρησε 15 χρόνια πριν. Τώρα ο Kanye West ισχυρίζεται ότι υπάρχει και δεύτερο αλλά η τηλεπερσόνα αρνείται τα πάντα.

H Κιμ Καρντάσιαν έγινε ευρέως γνωστή το 2007 όταν διέρρευσε το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που είχε γυρίσει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J.

Λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα Μέσα Ενημέρωσης ενώ η ίδια άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρίας, η οποία άρχισε να διανέμει το sex tape χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar.

Πόσα βίντεο όμως υπάρχουν;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, o πρώην σύζυγός της, Kanye West, ισχυρίστηκε πως είχε στην κατοχή του ένα λάπτοπ με ανέκδοτο υλικό της Κιμ με τον Ray J.

Ωστόσο, η ίδια αρνείται ότι υπάρχει δεύτερο βίντεο και διαψεύδει τα λεγόμενα του ράπερ.

«Μετά από έλεγχο, δεν βρέθηκε τίποτα σεξουαλικό, μόνο πλάνα στο αεροπλάνο πηγαίνοντας Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ και εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι. Η Κιμ επιμένει σταθερά ότι δεν υπάρχει νέα δεύτερη κασέτα. Μετά από 20 χρόνια, εύχεται πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της δικαιοσύνης», τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπός της στο People.

Σημειώνεται ότι το λάπτοπ για το οποίο έκανε λόγο ο Kanye West ανήκε στον πρώην μάνατζερ του Ray J και ο ράπερ έκανε τα πάντα για να ανακτήσει το περιεχόμενό του, το οποίο και παρέδωσε στην Κιμ Καρντάσιαν.

«Είναι πιο προκλητικό και καλύτερο από το πρώτο. Έχουμε μέρος δεύτερο στο λάπτοπ», είχε πει ο μάνατζερ σε συνέντευξή του.

«Πήγα και πήρα ο ίδιος το λάπτοπ από τον Ray J εκείνο το βράδυ. Έκλαψε όταν το είδε. Ξέρετε γιατί έκλαψε όταν είδε το λάπτοπ; Γιατί αντιπροσώπευε πόσο πολύ την έχουν χρησιμοποιήσει. Πόσο πολύ δεν την αγάπησαν και την έβλεπαν ως προϊόν», σημείωσε με τη σειρά του ο Kanye.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024