Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κοκλώνης: «Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις»

Νίκος Κοκλώνης: «Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις»

Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει μία άγνωστη περιπέτεια με την υγεία του και τα όσα λέει συγκλονίζουν

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (26/1) στο «The 2Night Show».

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για τις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές, για τους celebrities στην Ελλάδα και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν μπορώ να βλέπω…»

«Ο κόσμος που δουλεύει στις παραγωγές μου δεν παίρνει πολλά, παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, τα κανάλια πληρώνουν όχι ο Κοκλώνης. Την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή. Τα deal τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος για αυτά που έχω καταφέρει. Δίνω αυτό το local στοιχείο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπουμε μια παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στο prime time και 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα και υπάρχουν ανάλογοι δικοί μας που δεν έχουν δουλειά. Έχω 100% Έλληνες ή και νόμιμους αλλοδαπούς, αυτή τη στιγμή 670 άτομα είναι οι μόνιμοι που είναι στην Barkingwell Media. Οι θέσεις εργασίας καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα νόμιμα».

«Επειδή μιλάμε για ακριβούς μισθούς, εγώ πρέπει να το διαπραγματευτώ… Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Είμαι ένας εργολάβος, εκτελώ παραγωγές που έχει παραγγείλει το κανάλι και αμείβομαι για αυτό. Για να σκάσει κάτι, θα πρέπει να σκάσει πρώτα το κανάλι», συμπλήρωσε.

Όσο για τους σταρ στη χώρα μας;

«Δεν έχουμε celebrities στην Ελλάδα, celebrity είναι ο κόσμος εκεί έξω που παλεύει. Σήμερα εγώ έχω λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν», υπογράμμισε.

«Κι ένα ευρώ να έχω θα το δώσω σε όποιον έχει ανάγκη. Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δεν θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες», σχολίασε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του και αποκάλυψε: «Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024