Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέξι κι όποιος αντέξει: Οι πρώτες φωτογραφίες της Κέιτι Πράις στο OnlyFans

Σέξι κι όποιος αντέξει: Οι πρώτες φωτογραφίες της Κέιτι Πράις στο OnlyFans

Το 43χρονο μοντέλο ενθουσίασε τους θαυμαστές με τα πρώτα βίντεο από το OnlyFans

Η Κέιτι Πράις ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο onlyfans και παρόλο που υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να στηρίξει τις γυναίκες τα πρώτα στιγμιότυπα δείχνουν άλλη πρόθεση.

Το μοντέλο διευκρίνισε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για αναρτήσεις ερωτικού περιεχομένου αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Η 43χρονη που έχει συνηθίσει να προκαλεί με τις δηλώσεις αλλά και τις πράξεις της λίγο πριν τα Χριστούγεννα συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Μπορεί αυτή της η κίνηση να απογοήτευσε τους θαυμαστές αλλά φρόντισε γρήγορα να τους κερδίσει ξανά με την είσοδό της στο OnlyFans.

«Ο λόγος που ντύθηκα έτσι είναι, γιατί στην πραγματικότητα είμαι αυθεντική και αθώα. Νέα χρονιά, νέα αρχή. Θα φτιάξω το κανάλι μου στο OnlyFans, πιστεύω ότι είμαι γεννημένη να το κάνω αυτό. Ήδη τόσα χρόνια βρίσκομαι με κάποιον τρόπο σε αυτόν το λαμπερό χώρο. Οπότε, είναι η ευκαιρία μου να το κάνω μόνη μου, χωρίς να με εμποδίζει κανείς. Πάντα πληρωνόμουν για να κάνω ό,τι κάνω. Ας το κάνω λοιπόν, όπως θέλω. Το σώμα μου είναι πολύτιμο. Εγώ βάζω τους κανόνες. Γιατί να μου υποδεικνύουν άλλοι πώς να το χειριστώ;», δήλωσε το μοντέλο.

«Νόμιζα πως το OnlyFans λειτουργεί με γυμνό, περιεχόμενο πορνό κλπ, όμως κατάλαβα πως ουσιαστικά είναι στο χέρι σου το πώς θα χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Θέλω να στηρίξω το γυναικείο φύλο, να δυναμώσω τις γυναίκες που με ακολουθούν», αναφέρει η Κέιτι Πράις

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024