Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μαγειρείο της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε – Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όχι τα άλλα δύο ματς!

Το μαγειρείο της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε – Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όχι τα άλλα δύο ματς!

Η ΕΠΟ διασύρει τον θεσμό του Κυπέλλου. Ανέβαλλε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όπως προσπαθούσαν εδώ και μέρες οι δύο Δικέφαλοι, αλλά διεξάγει κανονικά τα άλλα δύο παιχνίδια της Τετάρτης!

Η ΕΠΟ έκανε και πάλι το… θαύμα της! Η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε την αναβολή του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ λόγω κακοκαιρίας, που ήταν να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (26/1), αλλά αντίθετα επιτρέπει κανονικά τη διεξαγωγή της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, που είναι προγραμματισμένη για την ίδια μέρα στο Καραϊσκάκη.

Κανονικά θα διεξαχθεί επίσης η ρεβάνς της Λαμίας με τον Αρη, που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης. Αλήθεια, αφού αναβλήθηκε ο επαναληπτικός της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, λόγω των καιρικών συνθηκών, γιατί δεν συνέβη το ίδιο με τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Αρης, αφού είναι αδύνατον με αυτές τις συνθήκες να ταξιδέψουν οι Αγρινιώτες στην Αθήνα και οι Θεσσαλονικείς στην πόλη της Φθιώτιδας;

Απίστευτο και όμως… ελληνικό, με το μαγειρείο να ολοκληρώνεται και ο επαναληπτικός της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να αναβάλλεται από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Με αυτή την απόφαση η ΕΠΟ διασύρει τον θεσμό του Κυπέλλου και για μια ακόμα φορά είναι έκθετηστα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης. Η απόφαση να αναβληθεί το ματς του ΟΑΚΑ, όπως προσπαθούσαν εδώ και μέρες οι δύο Δικέφαλοι, αλλά να διεξαχθούν κανονικά τα άλλα δύο παιχνίδια της Τετάρτης, προκαλεί πολλά ερωτηματικά και θα πρέπει άμεσα να δοθούν απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός δεν γίνεται στο λεκανοπέδιο; Στην ίδια περιοχή ουσιαστικά που θα γινόταν και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ; Πώς θα φτάσει στην Αθήνα η αποστολή του Παναιτωλικού; Όπως φαίνεται από την απόφαση της ΕΠΟ, το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας είναι ο ΠΑΟΚ και πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο καλεντάρι του, για να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Είναι τόσο σοκαριστική η υποτακτική στάση της ΕΠΟ στα «αφεντικά» της που ακόμη και μια σοβαρή και πέρα από τα αθλητικά δεδομένα περίσταση, όπως τον χιονιά, που προκάλεσε τεράστια προβλήματα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, τη χρησιμοποιεί για να διευκολύνει τις ομάδες της. Και παράλληλα δείχνει την ακραία τοξικότητά της προς τον Ολυμπιακό και κατά συνέπεια της υπόλοιπες ομάδες καλούνται να αγωνιστούν σε αυτές τις συνθήκες.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024