Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στον Snik - «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια»

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στον Snik – «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια»

Δεν «μάσησε» τα λόγια της η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, Chinchilla, καθώς οι στίχοι του περιέχουν χυδαίους χαρακτηρισμούς για το γυναικείο φύλο ενώ σε αυτούς αναφέρονται και σεξουαλικές πράξεις και ναρκωτικά.

Ο τράπερ ακούγοντας τα σχόλια έκανε τις προηγούμενες ώρες μία ανάρτηση κατά των δημοσιογράφων, η οποία συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με τους συντελεστές της να του απαντούν αναλόγως.

Δείτε το βίντεο με την ανάρτησή του

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά», είπε ειρωνικά στην αρχή ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε: «Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik».

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε από την πλευρά της: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά».

«Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας», κατέληξε.

Ακολουθούν όσα ειπώθηκαν on air

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024