Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πίξι Κέρτις: Η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που παίζει ακόμη με τις… κούκλες

Πίξι Κέρτις: Η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που παίζει ακόμη με τις… κούκλες

Μόλις στα δέκα χρόνια της και με μάνατζερ τη μαμά της, η Πίξι από την Αυστραλία έχει δύο επιχειρήσεις, πάνω από 100.000 followers στο Instagram και γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς

«Μερικές μέρες, η Πίξι είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο κοριτσάκι, παίζοντας με τα πιο πρόσφατα must have παιχνίδια, πηγαίνοντας στο σχολείο ή πηγαίνοντας στο πάρκο με τα σκυλιά της οικογένειας».

Κι «άλλες μέρες, ζει ως τζετ σετ, με τρόπο που πολλοί ενήλικες δεν μπορούν παρά να ονειρεύονται!»

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα στην εταιρική ιστοσελίδα της μικρής Πίξι Κέρτις, που αν και μόλις 10 ετών είναι μια πλούσια επιχειρηματίας, ιδρύτρια δύο τρελά κερδοφόρων επιχειρήσεων και αυτοχαρακτηριζόμενη «αυθεντική πριγκίπισσα του Instagram της Αυστραλίας».

Όλα αυτά, φυσικά, με την καθοδήγηση της μάνατζερ και μαμάς της, Ρόξι, που «τρέχει» παράλληλα κι άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών μια στον τομέα των Δημόσιων Σχέσεων, στον οποίο και ειδικεύεται.

Ήταν δική της ιδέα άλλωστε να βγάλει την Πίξι στα social media σχεδόν με το που η μικρή κόρη της από τα γεννοφάσκια της, μετατρέποντάς την σε αστέρι του Instagram και μίνι influencer.

Ακριβοπληρωμένη, η Πίξι (επί το ακριβέστερο η μαμά της) εισέπραττε από τότε έως και 200 δολάρια για κάθε post με διαφημιστικό περιεχόμενο: από επώνυμα ρούχα και προϊόντα, έως τα αγαπημένα γλυκά και ροφήματα.

Γρήγορα, η Ρόξι είδε τη νέα «χρυσή» ευκαιρία που άνοιγε μπροστά της. Και δεν δεν άφησε ανεκμετάλλευτη.

Έστησε προ ετών την πρώτη εταιρεία με κεντρικό πρόσωπο την Πίξι, την Pixie’s Bow, πουλώντας κορδελάκια για τα μαλλιά και άλλα αξεσουάρ.

«Ολοκληρωμένη με το χαριτωμένο χαμόγελό της και φυσικά το ασορτί Pixie’s Bow, η Πίξι έχει τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζει μια πινελιά από τον πολυτελή τρόπο ζωής της με την καθημερινότητα», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας, που πλέον έχει γίνει ένας μίνι όμιλιος.

Πέρυσι, προστέθηκε η Pixie’s Fidgets, μια εταιρεία παιχνιδιών.

Τα πρώτα προϊόντα της εξαντλήθηκαν μέσα σε 48 ώρες. στον πρώτο μήνα λειτουργίας της, είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 δολάρια Αυστραλίας. Κοντά στα 127 χιλιάδες ευρώ τουτέστιν…

Με βίντεο στα social media, η Πίξι προμοτάρει όλα αυτά τα χρόονια με φρενήρεις ρυθμούς τα προϊόντα της, επιδεικνύοντάς τα με χαμόγελο και πλέον με τα μακριά τεχνητά νύχια της σε πρώτο πλάνο.

Ως πλουσιόπαιδο του Instagram, κρατά πάντα τους followers της ενήμερους για τις δραστηριότητές της. Για τον εμβολιασμό της κατά της COVID-19. Τα οικογένεια ταξίδια της και τις πολυτελείς διακοπές της.

Επιδεικνύει την πλούσια γκαρνταρόμπα της, «που προκαλεί φθόνο ακόμα και στους πιο επιτήδειους fashionistas», καθώς και την πρόσφατη ανακαίνιση του δωματίου της, με πόστερ από τη Μύκονο και άλλους αγαπημένους προορισμούς.


«Η διαρκώς εξελισσόμενη σειρά Pixie’s Pix… είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με τη μαμά μου να εργάζεται στην ανάπτυξη προϊόντων, το μάρκετινγκ και το branding και τον μικρό μου αδερφό, Χάντι, να κάνει αριθμητικές πράξεις», γράφει στην εταιρική ιστοσελίδα η Πίξι.

«Φυσικά, τα επιβλέπω όλα για να διασφαλίσω ότι κυλούν ομαλά. Αλλά η αγαπημένη μου δραστηριότητα είναι η δοκιμή παιχνιδιών!».

Παρά την επιτυχία της, η μητέρα της διαβεβαιώνει ότι η Πίξι είναι ελεύθερη να σταματήσει να ασχολείται με τις επιχειρήσεις, όποτε το αποφασίσει.

Δεν σταματά πάντως να επαινεί το επιχειρηματικό πνεύμα της κόρης της.

Όλα τα έσοδα από τις δύο εταιρείες της Pixie’s Pix, τονίζει, πηγαίνουν σε ειδικό λογαριασμό για το μέλλον της μικρής.

Υπολογίζεται μάλιστα ότι η Πίξι -που σήμερα ζει με την οικογένειά της σε μια έπαυλη αξίας 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Σίδνεϊ- θα έχει γίνει μέχρι τα 15 της πολυεκατομμυριούχος.

Το οικογενειακό αστείο μας, λέει, είναι ότι θα μπορούσε να συνταξιοδοτηθεί πριν καν ενηλικιωθεί!

Προς το παρόν, λέει η Ρόξι, η κόρη της θέλει να αποκτήσει ένα παραθαλάσσιο σπίτι και μια Lamborghini, να κάνει δώρο καινούργια εξτένσιον στη μαμά της και, κοροναϊού επιτρέποντος, πολυτελείς διακοπές σε όλη την οικογένεια στα νησιά Φίτζι…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024