Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις και… άσχημες νίκες»

Αντετοκούνμπο: «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις και… άσχημες νίκες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς (94-90) και στάθηκε στη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του σε κάποιους τομείς.

Οι Μπακς ζορίστηκαν, αλλά επικράτησαν των Μπουλς στο Μιλγουόκι με 94-90, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 30άρα με double double.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και στάθηκε στη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του σε κάποιους τομείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως ήρθε η νίκη με 94 πόντους των Μπακς: «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις άσχημες νίκες. Καλοί στην άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν μπήκαν τα σουτ. Χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς, όμως το σημαντικότερο είναι η νίκη».

Για την άμυνα του Χόλιντεϊ στον Βούτσεβιτς: «Απίστευτο, ο Βούτσεβιτς είναι 2.13 μέτρα. Σουτάρει όπως θέλει, αλλά ο Χόλιντεϊ τον μάρκαρε στο ένας με έναν, έπαιξε δυνατά και τον υποχρέωσε να πασάρει. Ο Τζρου εχει χαρακτηριστικά ηγέτη και βοηθά σε άμυνα και επίθεση».

Για τα σουτ που δεν μπαίνουν για τους Μπακς: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά. Μερικές φορές θα πρέπει να πάω προς τη ρακέτα, να πάρω επιθετικό ριμπάουντ, να κερδίσω βολές. Όμως οι συμπαίκτες ειναι σπουδαίοι και ψάχνω την σωστή απόφαση. Κάποιες φορές σκοράρω, κάποιες πασάρω».

Για τις προσαρμογές στην άμυνα: «Δεν ξέρω αν ξέρετε καλά τον Μπουντενχόλζερ. Ο Μπουντενχόλζερ είναι 10 φορές δυνατότερος από μένα και κάνουμε απλώς ό,τι λέει. Ο ΝτεΡόζαν σουτάρει καλά από μέση απόσταση και θέλαμε να τον κάνουμε να νιώσει άβολα. Λατρεύω να βγαίνω ψηλά και να παλεύω να κόψω σουτ. Όταν μαρκάρω πιο πίσω δεν τα καταφέρνω. Ο ΝτεΡόζαν είναι ένας παίκτης που έχει το midrange shot και έτσι έπρεπε να βγω πιο μακριά».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024