Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Twitter αποθεώνει τους Αντετοκούνμπο για το «άκυρο» στον Κοψιάλη

Το Twitter αποθεώνει τους Αντετοκούνμπο για το «άκυρο» στον Κοψιάλη

Οι σταρ του ΝΒΑ «τρέχουν» διαγωνισμό στον οποίο δίνουν δώρο ένα σπίτι σε συνεργασία με τον Κοψιάλη, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο Twitter κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Το hastag #Cancel_Kopsialis έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, με τους χρήστες να ζητούν από τους ακολούθους του γνωστού influencer, να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πριν από λίγο καιρό, το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη είχε ακουστεί και γραφτεί για θετικό λόγο. Και αυτό γιατί, μαζί με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο είναι οι «διοργανωτές» του μεγαλύτερου giveaway στην ιστορία του ελληνικού Instagram, με δώρο ένα επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που ανέβασε στα social media, στο οποίο ανέφερε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον γνωστό influencer. Συγκεκριμένα χρήστες του Twitter «ανακάλυψαν» πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή από τη Θεσσαλονίκη.

Αποθέωση των Αντετοκούνμπο

Πολλοί χρήστες του Twitter ζητούσαν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να τερματίσουν τη συνεργασία μαζί του, όπερ και εγένετο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή των Αντετοκούνμπο προκάλεσε ενθουσιασμό στο Twitter με τους χρήστες να τους αποθεώνουν.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024