Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργισμένο σχόλιο Λάκη Λαζόπουλου: Ποιος άφησε τους πλουτονταήδες να δεσπόζουν στην ελληνική κοινωνία;

Οργισμένο σχόλιο Λάκη Λαζόπουλου: Ποιος άφησε τους πλουτονταήδες να δεσπόζουν στην ελληνική κοινωνία;

Ο Λάκης Λαζόπουλος στάθηκε στο πλευρό της Γεωργίας κατηγορώντας όσους πίστεψαν από την πρώτη στιγμή τον φερόμενο ως βιαστή της

Ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολήθηκε με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργία στη Θεσσαλονίκη και έκανε μια οργισμένη τοποθέτηση για το ζήτημα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στο podcast που παρουσιάζει αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός κατακρίνοντας όχι μόνο τους φερόμενους ως θύτες αλλά και την κοινωνία που εκτρέφει τέτοιες συμπεριφορές.

«Ποιος τους έδωσε αέρα; Ποιος τους αφήνει ανεξέλεγκτους; Ποιος είναι αυτός που άφησε αυτή την χυδαιότητα των καλοφτιαγμένων και πλουτονταήδων να δεσπόζουν στην ελληνική κοινωνία;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

Η κατάσταση με την συμπεριφορά μας απέναντι στις γυναίκες έχει ξεφύγει.

Δεν έχει τέλος η αγριότητα. Δεν έχει τέλος η απαξίωση της γυναίκας. Δεν έχει τέλος η αδιαφορία του νομοθέτη απέναντι στην γυναίκα. Διότι στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης δεν είναι ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ένας λεβέντης από τους πέντε που βίασαν την κοπέλα. Έτσι μπορεί να έκρινε ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια μαζί με βάση τους νόμους. Το θέμα είναι ότι πίστεψαν τον άνδρα που είπε ότι συναίνεσε η κοπέλα και εξ αρχής παίρνουν το μέρος του. Δεν πίστεψαν τη βιασθείσα αλλά τον νεαρό.

Αν αποδειχτεί ότι είχαν ρίξει αυτό το χάπι που συνηθίζουν να ρίχνουν τα πλουτομ@laKI$mena στις κοπέλες γιατί έμαθαν απ’ τα σπίτια τους ότι οι άλλοι είναι για να τους εξυπηρετούν (θέλοντας και μη), παρακαλώ τον νομοθέτη τώρα να αλλάξει την διάταξη κι αν θέλει να προστατεύσει τις γυναίκες τώρα να οδηγηθούν ισόβια.

Αλλά πως αυτοί εμφανίστηκαν ξαφνικά. Ποιος τους έδωσε αέρα; Ποιος τους αφήνει ανεξέλεγκτους; Ποιος είναι αυτός που άφησε αυτή την χυδαιότητα των καλοφτιαγμένων και πλουτονταήδων να δεσπόζουν στην ελληνική κοινωνία; Ποιος άφησε να πάρουν αξία οι πουράκηδες με τους μπράβους και τις σαμπάνιες , ε τα φυτίλια τα αναμμένα να τρέχουν στα τραπέζια των επιδειξιομανών κομπλεξικών νεογνών της ρεμούλας, των δανείων και της απάτης;.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024