Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παρουσιάζει μαζί με την μητέρα της το Πάμε Δανάη

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παρουσιάζει μαζί με την μητέρα της το Πάμε Δανάη

Η παρουσιάστρια του MEGA μιλά για τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης, την προσωπική της ζωή και τον εκφοβισμό στα social media.

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα «Νέα», η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά της και στον λόγο που δεν θέλει να συναντηθεί τηλεοπτικά με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με πολύ υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από πέρσι για το «Πάμε Δανάη!. Υπάρχουν πολλές μέρες που παίρνετε την πρωτιά στους πίνακες.

Είναι μεγάλη η χαρά, όχι που παίρνουμε την πρωτιά, αλλά που συνεχίζουμε. Μεγάλη χαρά είναι για μένα και η ομάδα μας μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι μεγάλη χαρά η συνεννόηση, η πίστη και η αγάπη που υπάρχει με το κανάλι, από τον διευθυντή μέχρι όλους. Και φυσικά είναι μεγάλη χαρά πως υπάρχει αντίκρισμα στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για όλα αυτά και ξέρω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για να σεβαστούμε τον κόσμο, να φανούμε αντάξιοι της προτίμησής του.

Με την Κατερίνα Καινούργιου, που παρουσιάζει ανταγωνιστική πρωινή εκπομπή, σας βλέπουμε να ανταλλάσσετε μηνύματα στα social, ανεβάζατε μαζί stories από τα backstage του J2US. Κανένας ανταγωνισμός, λοιπόν;

Σε όλους τους παρουσιαστές που κάνουν εκπομπή την ίδια ώρα με εμένα έχω πάει κατά καιρούς καλεσμένη τους ή τους έχω καλέσει σε πρεμιέρες μου στο θέατρο και με έχουν τιμήσει. Ως Δανάη και με τον χαρακτήρα που έχω δεν θα μπορούσα να τους αντιμετωπίσω με ανταγωνιστικότητα. Είναι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά και μεσουρανούν εδώ και πολλά χρόνια κι εγώ είμαι ένα φρέσκο ψαράκι! Δεύτερη χρονιά στην ελληνική τηλεόραση μπροστά σε ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά δεκαπέντε χρόνια και περισσότερο! Εγώ δεν ξέρω καν για πόσο καιρό θα το κάνω…

Όμως είναι μια πολύ συνειδητή επιλογή σου η παρουσίαση. Ως ηθοποιός θα μπορούσες πολύ εύκολα να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό, ακόμα και κάτι άλλο παράλληλα, αλλά δεν το κάνεις γιατί έχεις αφιερωθεί στο «Πάμε Δανάη!».

Δεν το κάνω γιατί θεωρώ πως αν μπουν δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω με την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό.

Δεν δίνεις, πάντως, την αίσθηση πως η παρουσίαση είναι κάτι που το δοκιμάζεις για την εμπειρία.

Πέρσι ξεκίνησε για την εμπειρία. Ήταν και τα θέατρα κλειστά λόγω covid, οπότε μου φάνηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Ξεκίνησε, λοιπόν, κάπως σαν λούνα παρκ, σαν παιχνίδι, ήταν μια νέα δοκιμασία για μένα, αλλά φέτος είναι μέρος της καθημερινότητάς μου και μεγάλη χαρά. Όσο μου προκαλεί χαρά και όσο το αγκαλιάζει ο κόσμος, θα το κάνω. Όσο βλέπω πως αυτό δεν γίνεται τοξικό και αγχωτικό, θα παλεύω για να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Και φυσικά όσο ο κόσμος το στηρίζει. Γιατί αν δεν σε επιλέξει ο κόσμος, η τηλεόραση δεν είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείς να παραμείνεις.

Έχεις πει πως η πρόταση για το πρωινό του νέου Mega έγινε πρώτα στη μητέρα σου, Βίκυ Σταυροπούλου, και επειδή εκείνη δεν την αποδέχτηκε μετά έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να αναλάβει η επόμενη γενιά, καθώς έχετε πολλά κοινά στοιχεία προσωπικότητας. Δεν είχε γίνει η πρόταση να παρουσιάστε το πρωινό μαζί;

Είχε πέσει κι αυτό σαν ιδέα. Εμείς, όμως, δεν θέλαμε, ούτε η μία ούτε η άλλη, για το καλό και των δυο μας, αλλά και της τηλεόρασης! (Γελάει.)

Έχετε βρεθεί μαζί επαγγελματικά;

Μία φορά στο θέατρο και έγινε γιατί προέκυψε ανάγκη για αντικατάσταση μιας ηθοποιού που αποχώρησε δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα.

Πώς είχε λειτουργήσει αυτή η συνεργασία;

Πολύ αστεία, αλλά το θέατρο είναι κάτι διαφορετικό. Κάναμε περιοδεία, εγώ ήμουν με τις κολλητές μου σε άλλο αμάξι και βρισκόμασταν στα θέατρα. Είχαμε τρομερή χημεία στη σκηνή και είχαμε περάσει πολύ ωραία.

Γιατί σε φοβίζει η τηλεοπτική συνύπαρξη;

Δεν με φοβίζει, αλλά δεν θα την ήθελα τώρα. Το όραμά μου και το όνειρό μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Όσες φορές δώσαμε μαζί μια συνέντευξη ή όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή, είχε λειτουργήσει πολύ καλά, αλλά ούτε εγώ ούτε εκείνη θα θέλαμε τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή να βρεθούμε.

Παρ’ όλα αυτά, ενώ πέρσι για μεγάλη μερίδα του κόσμου ήσουν η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, φέτος είσαι ξεκάθαρα η Δανάη Μπάρκα. Ο κόσμος σε έχει γνωρίσει και σε έχει αγαπήσει για αυτό που είσαι, όχι μόνο γιατί είσαι κόρη της μαμάς σου.

Είμαι περήφανη και ευγνώμων που είμαι η κόρη της Βίκυς. Κι αυτό δεν ήταν καν το πρώτο επιχείρημα για να μη δουλέψουμε μαζί. Όμως χαίρομαι που ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες και χαίρομαι που και τις δύο προσωπικότητες τις στηρίζει με πολλή αγάπη. Μακάρι το γέλιο και τη χαρά που έχει προσφέρει η μαμά μου εδώ και είκοσι χρόνια κάποια στιγμή να καταφέρω να τα προσφέρω κι εγώ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024