Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Δόξας - Αυτός είναι ο λόγος που κατέθεσε μήνυση η εν διαστάσει σύζυγός του

Κώστας Δόξας – Αυτός είναι ο λόγος που κατέθεσε μήνυση η εν διαστάσει σύζυγός του

«Καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021», τονίζει η Άρτεμις Διαλυνά.

Στην προσαγωγή του Κώστα Δόξα για παραβίαση δικαστικής απόφασης προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής προσήχθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής που του έχει ορίσει το δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο το Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον τραγουδιστή να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, η τέως σύζυγος του τραγουδιστή έδωσε την είδηση της προσαγωγής του μέσα σε 5 λεπτά από την πραγματοποίησή της.

«Η καταβολή της διατροφής έγινε ενώ ήταν στο τμήμα»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε σχετικά η δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του, Άρτεμις Διαλυνά.

«Έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που λέει ότι κάθε πρώτη του μηνός θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κ. Δόξα ένα χρηματικό ποσό για να διατεθεί για τα έξοδα του παιδιού. Και δεν είχε καταβληθεί. Η καταβολή έγινε 19/01. Εκ των υστέρων με ενημέρωσε η πελάτισσά μου, ότι η καταβολή του τελευταίου κομματιού της διατροφής πρέπει να έγινε ενώ ήταν στο τμήμα ο πρώην σύζυγός της. Έχει γίνει μήνυση και κατά της πελάτισσάς μου, αυτές οι μηνύσεις γίνονται για εντυπωσιασμό. Η εντολέας μου έχει τις καταθέσεις που δείχνουν 19/01 και οι δύο, προφανώς έγιναν σε διαφορετική στιγμή. Η μήνυση κατατέθηκε στις 17/01, μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία καταβολή. Στις 10/01 του είχε στείλει μήνυμα για να καταβάλει τη διατροφή. Είχε εξαντλήσει τα στάδια ενημέρωσης και συζήτησης», είπε η κ. Διαλυνά.

«Καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021»

Ο κ. Δόξας κατά το 2020 κατέβαλε κανονικά την πρώτη διατροφή στο χρόνο της, που ήταν κατά 200 ευρώ προσαυξημένη. Όταν δεν κινείτο κουνούπι, και δεν είχε πληγεί μόνο το δικό του επάγγελμα, αλλά τα πάντα. Από τον Ιούλιο του 2021 συστηματικά καθυστερεί την καταβολή της διατροφής. Το Σεπτέμβριο του 2021 έκανε 4 εμφανίσεις σε τρία διαφορετικά μαγαζιά, που έχει δηλώσει πόσα έλαβε, και είναι πενταπλάσια από αυτά που βγάζει μηνιαίως η εντολέας μου. Είχε ειπωθεί στο δικαστήριο από την πλευρά του κ. Δόξα ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά ως επιχείρημα, και το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση, άρα αυτό το έχει συνυπολογισμένο», συνέχισε η ίδια.

«Η τελευταία καταβολή της δόσης έγινε εξαιτίας της μήνυσης, την ώρα που ο κ. Δόξας ήταν στο αστυνομικό τμήμα. Μπορώ να δείξω και τα καταθετήρια, υπάρχουν δεδομένα. Το αίτημά του για μείωση της διατροφής είχε γίνει δεκτό, αλλά όχι στο ποσό που επιθυμούσε εκείνος. Κανείς δεν έχει διερωτηθεί πώς ζει στην καθημερινότητά της η συγκεκριμένη γυναίκα με το παιδί», τόνισε η κ. Διαλυνά.

«Η σύλληψη δεν έγινε μπροστά στο παιδί»

«Ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι η σύλληψη έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί. Αυτό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Το παιδί το παρέλαβε η γιαγιά και ανέβηκαν σπίτι. Δεν κατάλαβαν ποτέ πότε έγινε η σύλληψη. Η εντολέας μου δεν έχει βγει ποτέ στα κανάλια, είναι λυπηρό να λέει κανείς ότι προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα για να βγάλει χρήματα, όταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν άνεργη», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024