Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Απειλεί την αδερφή της με νομικά μέτρα «Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Απειλεί την αδερφή της με νομικά μέτρα «Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο»

Ο πόλεμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της αδερφής της Τζέιμι Λιν δεν λέει να σταματήσει

Νέα δικαστική διαμάχη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις της αδελφής της, Τζέιμι Λιν, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της αυτοβιογραφίας με τίτλο «Things I Should Have Said». Μέσα στο βιβλίο, η αδερφή της ποπ σταρ, κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για την ζωή της.

Σημειώνεται πως η διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε όταν η Τζέιμι Λιν εμφανίστηκε στο  Good Morning America και μεταξύ όσων είπε, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της αδερφής της «παραδοσιακά αλλοπρόσαλλη, παρανοϊκή και ανεξέλεγκτη».


«Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ’ αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!», έγραψε στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση της

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024