Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταμίλα Κουλιέβα - «Η εξαφάνιση της Άννας στην Σκοτεινή Θάλασσα είναι η αφορμή για να ξεδιπλωθούν και οι χαρακτήρες»

Ταμίλα Κουλιέβα – «Η εξαφάνιση της Άννας στην Σκοτεινή Θάλασσα είναι η αφορμή για να ξεδιπλωθούν και οι χαρακτήρες»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) η Ταμίλα Κουλιέβα.

Η επιτυχημένη ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την πορεία της, το κανάλι της στο Youtube, τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη σύζυγό της αλλά και για τον ρόλο της στην «Σκοτεινή Θάλασσα».

«H αλήθεια είναι…»

«Στην αρχή ήθελα να γίνω σκηνοθέτης και το σπούδασα αλλά σύντομα με κέρδισε η υποκριτική. Ήθελα να είμαι επί σκηνής και όχι στα παρασκήνια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με την οικογένειά μου όταν ήμουν μικρή πηγαίναμε στο θέατρο. Πηγαίναμε να ακούσουμε κλασική μουσική. Ο μπαμπάς μου επέμενε να μάθω πιάνο».

Η Ταμίλα Κουλιέβα στα πρώτα χρόνια της καριέρας της πρωταγωνίστησε στη σειρά του MEGA, «Η ζωή που δεν έζησα», υποδυόμενη μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η ίδια σχολίασε για τον ρόλο της αυτόν: «H αλήθεια είναι ότι τώρα βρίσκομαι στην ηλικία της ηρωίδας. Ο ρόλος αυτός μου άνοιξε πόρτες από την μία, από την άλλη οι ρόλοι που ήρθαν μετά ήταν για ηρωίδες μεγαλύτερες σε ηλικίες από αυτή που εγώ είχα πραγματικά. Ίσως και να έχασα ρόλους. Κακά τα ψέματα ο ηθοποιός με τα χρόνια χάνει κάποιους ρόλους. Καλό είναι στην ηλικία που είσαι να ανταποκρίνεσαι στους ρόλους αντίστοιχης ηλικίας. Τότε το έβλεπα σαν πρόκληση. Χαίρομαι που το έκανα».

«Έτσι ξεκίνησα το Youtube»

Εκτός από την υποκριτική η Ταμίλα Κουλιέβα ασχολείται και με το δικό της κανάλι στο Youtube, στο οποίο μαγειρεύει με φίλους.

«Με τη μαγειρική δεν το έχω και πολύ αλλά το έκανα πολύ κέφι. Μου αρέσει πολύ να πλησιάζω τους ανθρώπους και να τους μαθαίνω. Είναι μια όμορφη διαδικασία, που θέλει χρόνο. Η ιδέα προέκυψε από μια παρέα, που αναρωτηθήκαμε τί μπορούμε να κάνουμε λόγω covid και έτσι γεννήθηκε αυτό στο Youtube», είπε σχετικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην οποία πρωταγωνιστεί ως Τακουΐ και προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της ζωής της.

«Η δυσκολία του ρόλου μου ήταν ότι η γυναίκα που υποδύομαι κουβαλάει μια ιστορία. Μια τραγωδία, που έπρεπε να φανεί. Όχι λεκτικά αλλά μέσα από το πρόσωπο αυτό. Η ηρωίδα είναι αρμενικής καταγωγής. Για τον ρόλο ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο που μου έδωσε υλικό για να διαβάσω και να μάθω και δεν ήθελα να προδώσω αυτούς τους ανθρώπους».

«Eίχε μια ευαισθησία»

Όσο για τον σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη, που είναι σκηνοθέτης και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές μαζί;

«Όταν οι άνθρωποι γνωρίζονται και έχουν μια σχέση, που την έχουν χτίσει σε βάθος χρόνου, ξέρουν πως να ζητήσουν ο ένας από τον άλλον κάποια πράγματα. Ειδικά στο γύρισμα. Θυμάμαι οδηγίες του, που πεταγόταν ο Γρηγόρης και μου έλεγε στα ρώσικα  ‘έλα Ταμίλα παίξε’», απάντησε με χιούμορ και σημείωσε:

«Στην ταινία είχε μια ευαισθησία απέναντι μου -όπως έχει και με όλους τους ηθοποιούς- και όταν έβλεπε πως δεν ήμουν ευχαριστημένη με μια λήψη την ξανακάναμε. Μάλιστα, όταν το ζήτησε λέω ‘τι έπαθε; πολύ ευγενικός είναι μαζί μου’».

Για τη Σκοτεινή Θάλασσα, τη νέα αγαπημένη σειρά του MEGA, που ενσαρκώνει την Όλγα Γκορίτσα, υπογράμμισε: «Με κάλεσαν από την αρχή για τον συγκεκριμένο ρόλο. Στην ιστορία που ξετυλίγεται η εξαφάνιση της Άννας είναι η αφορμή για να ξεδιπλωθούν και οι χαρακτήρες, τα μυστικά της κάθε οικογένειας».

«Στην πορεία θα δούμε πολλές εκπλήξεις. Κανείς δεν ξέρει το φινάλε της σειράς», κατέληξε.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024