Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολίνα Πορίζκοβα - Τέσσερα χρόνια πριν τα 60 παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα

Πολίνα Πορίζκοβα – Τέσσερα χρόνια πριν τα 60 παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα

Το διάσημο τοπ μόντελ που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ΄80 και του ΄90 έχει όμως ένα παράπονο από τους άνδρες.

Το 1984 το περιοδικό Sports Illustraded έκανε εξώφυλλο του μια άσημη 18άρα φωτογραφημένη με μαγιό. Τα 179 της εκατοστά, οι τέλειες καμπύλες και το εκπληκτικό πρόσωπο της την έκαναν αμέσως γνωστή και περιζήτητη.

Ήταν η Πολίνα Πορίζκοβα, με καταγωγή από την τότε Τσεχοσλοβακία, και ρίζες από τη Σουηδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τότε η Πολίνα διέγραψε μια λαμπρή καριέρα σαν τοπ μόντελ τόσο στις υψηλότερες πασαρέλες, όσο και στα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία περιοδικά μόδας.


Σήμερα η Πολίνα είναι 56 ετών και παραμένει το ίδιο ( ή και περισσότερο θα που κάποιοι) όμορφη με τότε. Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο, το πρόσωπο της παραμένει κουκλίστικο με μια ωριμότητα να το κάνει ακόμη περισσότερο όμορφο.

Δεν την φλερτάρουν

Όμως η Πολίνα αν και ακόμη μαγνητίζει τα βλέμματα και κάνει τους άνδρες να γυρνούν το κεφάλι τους στο πέρασμα της, έχει ένα παράπονο. Πολλοί την προσπερνούν σαν να είναι αόρατη για να μιλήσουν ή να φλερτάρουν με κάποια μικρότερη.


«Τους φλερτάρω και δεν με αφήνουν καν να τελειώσω την πρότασή μου και φεύγουν» λέει γελώντας η ίδια, που μίλησε στους Times για τους άνδρες. «Είχα συνηθίσει όταν ήμουν μικρότερη να με διεκδικούν όπου εμφανιζόμουν. Τώρα αυτό δεν γίνεται.»

Και συνεχίζει με χιούμορ: «Είμαι τελείως αόρατη πλέον. Μπαίνω σε ένα πάρτι και προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες κι εκείνοι απλά με προσπερνούν πριν καν τελειώσω την πρότασή μου για να κυνηγήσουν κάποια, που θα είναι 20 χρόνια νεότερή μου. Έχω τρία καλά στοχεία, είμαι ελεύθερη, ντύνομαι όμορφα και προσπαθώ. Και παρόλα αυτά, τίποτα δεν πιάνει»


Η Πολίνα ήταν παντρεμένη με τον Ρικ Οκάσεκ από το 1989 μέχρι το 2019. Απέκτησαν μαζί δυο παιδιά αλλά η σχέση τους μπήκε σε μια ξαφνική κρίση. Σε ένα τέλμα και για αυτό χώρισαν. «Έτσι ένιωσα κάποια στιγμή και στον γάμο μου. Ένιωθα δυσφορία από τον σύζυγο μου. Η συμπεριφορά του με είχε επηρεάσει τόσο πολύ που νόμιζα ότι δεν θα με κοιτάξει ποτέ άνδρας.» λέει το τοπ μόντελ.

Ο χωρισμός

Και στη συνέχεια εξηγεί: «Ο σύζυγός μου δεν ενδιαφερόταν για μένα. Άρχισα τότε να κοιτάω γύρω μου και τελικά, συνειδητοποίησα πως ήμουν αόρατη για τον περισσότερο κόσμο. Όλη αυτή η κατάσταση με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου»


Δεν παραλείπει να δώσει μια συμβουλή στις γυναίκες που έχουν έρθει σε παρόμοια κατάσταση και είναι πολλές όπως λέει: «Πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα και να επιμείνουμε ότι δεν είμαστε αόρατες. Εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα άφηναν τις γραμμές κάτω από το στόμα τους ανέγγιχτες ή τις ρυτίδες στο μέτωπό τους. Να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα τολμούσαν να μεγαλώσουν»

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024