Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζαβίδας – Η ιστορία ενός 20χρονου παιδιού που αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Τζαβίδας – Η ιστορία ενός 20χρονου παιδιού που αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Σπύρος Τζαβίδας μόλις στα 20 του χρόνια αποφασίζει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, αφού το πρόβλημα υγείας δεν του επιτρέπει ούτε καν να προπονηθεί

Είναι μία είδηση που σοκάρει. Είναι μια είδηση που αφορά ένα 20χρονο παιδί, το οποίο είχε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Που «έβλεπε» τον εαυτό του στο μέλλον να γίνεται ένα από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σπύρος Τζαβίδας, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που μάλιστα είχε αγωνιστεί σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, σόκαρε την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ανακοίνωσε μέσω των social media την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο. Οι λόγοι; Ιατρικοί. Ένα πρόβλημα υγείας εξαιρετικά σοβαρό, που δεν του επιτρέπει καν να προπονηθεί. Το πάλεψε τους τελευταίους μήνες. Επισκέφτηκε γιατρούς, συζήτησε μαζί τους, εξετάστηκε.

Το πρόβλημα όμως παρέμενε. Αν αγωνιστεί κινδυνεύει. Αν προπονηθεί κινδυνεύει. Οι ιατρικές συμβουλές ήταν αμείλικτες. Το πρόβλημα που έχει δεν θα του δημιουργήσει προβλήματα στην «εκτός ποδοσφαίρου» ζωή του, όπως επισήμανε και ο ίδιος. Το ποδόσφαιρο δεν θα το αφήσει, αφού ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με γραφείο μάνατζερ προκειμένου να δουλέψει ως σκάουτερ. Ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθεί ως επιχειρηματίας.

Η ανάρτηση στο Instagram

Ο ίδιος μέσω του Instagram ευχαρίστησε τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Και με χαρά ανακοίνωσε πως θα μείνει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον @fcpanathinaikos και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκόυ κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι, έτοιμος και δυνατός για νέες περιπέτειες.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024