Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατηγόρησε τον πρώην της ότι τις έστελνε απειλητικά μηνύματα στο instagram, αλλά τα έστελνε η ίδια από ψεύτικα προφίλ

Κατηγόρησε τον πρώην της ότι τις έστελνε απειλητικά μηνύματα στο instagram, αλλά τα έστελνε η ίδια από ψεύτικα προφίλ

Ο χωρισμός της με τον πρώην σύντροφος της, της είχε γίνει εμμονή. Ήθελε πάση θυσία να τον στείλει στη φυλακή για να τον εκδικηθεί.

Η 20χρονη Κόρντεϊ Αίνσγουορθ σκέφτηκε ένα ύπουλο σχέδιο για να στείλει τον πρώην σύντροφο της στη φυλακή, μετά τον χωρισμό τους. Έφτιαξε 30 ψεύτικα προφίλ στο isntagram και από αυτά έστελνε απειλητικά μηνύματα στον εαυτό της.

Πήγε στην αστυνομία και δήλωσε ότι ο πρώην σύντροφος της, της στέλνει απειλητικά μηνύματα, τους τα έδειξε κιόλας και οι αρχές κινήθηκαν άμεσα. Πήγαν στο σπίτι του 22χρονου Λουίς Τζόλι και του έκαναν συστάσεις για αρχή.

Ύστερα από λίγο καιρό η Κόρντεϊ ξαναπήγε στην αστυνομία και τους έδειξε άλλο μήνυμα – δήθεν – από τον Λουίς, που την απειλούσε να τη σκοτώσει. Οι αρχές και πάλι κινήθηκαν, τον συνέλαβαν και έμεινε υπό κράτηση.

Μάταια ο ίδιος φώναζε ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει στείλει κανένα μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο. Η ιστορία επαναλήφθηκε άλλες 8 φορές (σύνολο 10). Μάλιστα η ίδια κάλεσε την αστυνομία σπίτι της που το βρήκε διαλυμένο (κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένη τηλεόραση) που κατέγραψε τις φθορές. Και πάλι ο Λουίς φάνηκε ότι το έκανε. ΄

Έχασε τη δουλειά του

Δεν το είχε κάνει όμως. Το είχε κάνει η ίδια η Κόρντεϊ. Όπως και άλλη μια φορά που αυτοτραυματίστηκε και είπε ότι ο Λουίς της επιτέθηκε και τη χτύπησε. Πάλι ο Λουίς στο τμήμα. Ακολούθησαν μηνύσεις. Πριν γίνει όμως το δικαστήριο ο Λουίς είχε συλληφθεί 6 φορές, είχε περάσει 81 ώρες υπό κράτηση, του είχε τοποθετηθεί ηλεκτρονικό βραχιολάκι που έδειχνε ανά πάσα στιγμή που βρισκόταν και τέλος είχε απολυθεί από τη δουλειά του αφού η Κόρτνεϊ πήγαινε εκεί χτυπημένη και έκανε παράπονα στο αφεντικό του.

Η αλήθεια έλαμψε

Στο δικαστήριο η αλήθεια έλαμψε. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος διαπίστωσε και κατέθεσε ότι οι 30 λογαριασμοί από τους οποίους η Κόρτνεϊ δεχόταν απειλές, είχαν δημιουργηθεί με το mail της και είχαν την ip είτε του κινητού της τηλεφώνου, είτε του σπιτιού της. Οι δικαστές στο δικαστήριο του Λίβερπουλ την καταδίκασαν σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών ενώ έβγαλαν και περιοριστικά μέτρα σε βάρος της να μην πλησιάζει τον Λουίς.


Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024