Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου - «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων - Έχω χαμηλή γονιμότητα»

Κατερίνα Καινούργιου – «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων – Έχω χαμηλή γονιμότητα»

«Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι», λέει η παρουσιάστρια.

Για ένα πολύ προσωπικό θέμα μίλησε στην εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (13/1) η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την Ανθή Σαλαγκούδη και αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει το παράδειγμά της καταψύχοντας τα ωάριά της.

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή.

Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024