Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοπτικοί αστέρες και βουλευτές που νοσούν με κοροναϊό

Τηλεοπτικοί αστέρες και βουλευτές που νοσούν με κοροναϊό

Συνεχίζονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην ελληνική showbiz, αλλά και στο κοινοβούλιο.

Απούσα από τα τηλεοπτικά πλατό σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δια τηλέφωνου ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ούτε εκείνη γλίτωσε από τον κοροναϊό.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. 0.54 Βγήκα θετική στο rapid test του σταθμού και στο δεύτερο. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα» σημείωσε η ίδια.

Στις 29 Δεκεμβρίου ήταν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, καθώς κι εκείνη βρέθηκε θετική στον ιό αν και τριπλά εμβολιασμένη.

Χωρίς συμπτώματα ο Τσίπρας

Χωρίς κανένα συμπτώματα πλέον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, εργάζεται εξ αποστάσεως, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

«Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook.


Σε καραντίνα εδώ και δύο μέρες βρίσκονται Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος καθώς ο 6 μηνών γιος τους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορωνοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη» ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Έκανε comeback στην εκπομπή της Δανάης

Ο Τίμος Ζαχαράτος επέστρεψε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μετά από δύο εβδομάδες απουσίας. Ο νεαρός σεφ λίγο πριν φύγει το 2021 βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κι όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πέρασε ελαφριά.

«Το πέρασα, το ξεπέρασα και ήρθα πάλι» ανέφερε ο σεφ.

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Grand Slam της Αυστραλίας ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε στους ακολούθους του μέσω Instagram πως αποχωρεί από το Σίδνεϊ καθώς βρέθηκε θετικός.

«Όπως γνωρίζετε, διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19. Πράγματι αισθάνομαι χάλια αυτή τη στιγμή, παίρνω όλα τα απαραίτητα, προφυλάξεις» συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παραμένει στο Αττικόν νοσοκομείο για πέμπτη μέρα με κορωνοϊό, ενώ τον Δεκέμβριο δοκιμάστηκε ξανά η υγεία του από σοβαρή πνευμονία.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024