Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Παπαρίζου - «Έχω αισθανθεί την καρδιά μου να ραγίζει, την έχω νιώσει»

Έλενα Παπαρίζου – «Έχω αισθανθεί την καρδιά μου να ραγίζει, την έχω νιώσει»

«Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου», εξομολογείται η τραγουδίστρια για το συμβάν που έχει σημαδέψει τη ζωή της.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια «άνοιξε» την καρδιά της στην εκπομπή «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στην οικογένειά της και στην καριέρα της.

«Έχω βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μέσα στο εστιατόριο, αλλά την αγαπάω αυτήν τη δουλειά. Άλλωστε το πρώτο μου επάγγελμα ήταν σερβιτόρα, αλλά παράλληλα έπρεπε να κάνω και χιλιάδες πράγματα πίσω από το σερβίρισμα» είπε, αρχικά και αναφέρθηκε στα στοιχεία του χαρακτήρα της μητέρας της που βλέπει να αποκτά μεγαλώνοντας.

«Έπεσα εφτά φορές και σηκώθηκα οχτώ»

Στη συνέχεια έφερε στο μυαλό της τη διπλή εμπειρία της στη Eurovision. Μίλησε για την πορεία των Antique αλλά και τα άσχημα σχόλια που δέχτηκαν το 2001.

«Έχω αισθανθεί την καρδιά μου να ραγίζει, την έχω νιώσει. Ξέρεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή μας… Και έπεσα εφτά φορές; Οχτώ φορές θα σηκωθώ», ανέφερε.

Για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη υπογράμμισε: «Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν το ονειρευόμουν. Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Μ’ αρέσει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είτε είναι καλό είτε κακό».

«Με πιάνει ένα ρίγος»

Επίσης, θυμήθηκε το τραγικό συμβάν με τη φωτιά που είχε πιάσει ένας χώρος που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ στη Σουηδία όταν ήταν παιδί.

«Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε», είπε και συνέχισε:

«Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος».

Τέλος, η εκπομπή επιφύλασσε ένα όμορφο δώρο για εκείνη

Σε βίντεο εμφανίστηκε παιδική χορωδία του 61ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών, όπου τραγούδησε για την ίδια και στο τέλος φώναξε δυνατά ότι την αγαπούν πολύ.

Η Έλενα Παπαρίζου δάκρυσε από αυτήν την πολύ όμορφη κίνηση και ανέφερε: «Αυτό που με συγκινεί πάντα με τα παιδιά, είναι η αλήθεια τους. Μέσα σε ένα παιδί υπάρχει μια αλήθεια, που εμείς νομίζουμε ότι είναι πάντα παιχνίδι».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024