Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - «Νιώσαμε σα να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι... Τα εξώδικα έπεφταν βροχή»

Ναταλία Γερμανού – «Νιώσαμε σα να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι… Τα εξώδικα έπεφταν βροχή»

Η πολυτάλαντη Ναταλία Γερμανού μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για όλα

Η Ναταλία Γερμανού ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» για το 2022.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για όλους και για όλα και ήταν αφοπλιστική.

Αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση, στην στιχουργική της καριέρα, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την κριτική και το hate speech και έκανε ειδική μνεία στο κίνημα #metoo.

«Αν ποτέ σταματούσα από την τηλεόραση, δεν θα γυρνούσα ξανά», είπε αρχικά.

«Απλά δεν με αγγίζουν»

Για τις κριτικές και το hate speech που δέχεται στα social media, σημείωσε: «Υπολογίζω τις κριτικές και τα σχόλια. Μετά από πολύ καιρό και πολύ κόπο, έχω μάθει να τα φιλτράρω. Δεν τα βάζω όλα σε ένα καλάθι. Θα σεβαστώ την κριτική αν είναι καλή ή κακή ενός τηλεκριτικού. Τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, εγώ είμαι πολύ ενεργή και στο Twitter και στο Instagram. Θα διαβάσω με πολύ προσοχή αυτόν που θα μου επισημάνει τι δεν γουστάρει σε μένα, τι παρατήρηση θέλει να μου κάνει.

Ας μου γράψει είσαι φάουλ εδώ ή μου την έσπασες σήμερα. Όλα τα υπόλοιπα, τα λεγόμενα hate speech και τα οποία εμπεριέχουν τα πατσαβούρα, σάπιο και μωρή και μέσα βάζουν age shaming, πολιτική, όλες τις αρρώστιες του κόσμου, αυτά τα προσπερνάς. Είναι για να υπάρχουν. Απλά δεν με αγγίζουν. Αυτά που δεν έχουν λόγο περνούν σαν διάφανα».

«Δεν είμαστε εισαγγελείς»

Για το κίνημα #metoo και τον τρόπος που το χειρίστηκαν στο «Καλύτερα δε Γίνεται», εξομολογήθηκε: «Πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σα να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστο σωστά.

Είχαμε μια κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μια κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μια είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις.

Δεν είμαστε εισαγγελείς, το τονίζω, δεν είμαστε ο Άρειος. Είμαστε απλά μια εκπομπή τηλεοπτική αλλά έχουμε άποψη και αυτή την άποψη είμαστε ευτυχώς σε ένα κανάλι που μας επέτρεψε να την καταθέσουμε όσο μας επέτρεψαν τα εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή. Τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή από τους δικηγόρους.

Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε… Και πρόσεξε, δυο χώροι. Αθλητισμός και υποκριτική. Για να δούμε και τους άλλους. Εγώ περιμένω. Δεν πρέπει κάποια στιγμή; Δηλαδή για να ανοίξουν κάποια στιγμή τα στόματα στη δημοσιογραφία ή την τηλεόραση τι πρέπει να γίνει; Γενικό μπλακάουτ στην τηλεόραση; Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024