Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ασημάκης - «Ο Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης»

Νίκος Ασημάκης – «Ο Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο Νίκος Ασημάκης. Ο ηθοποιός, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από πολλά χρόνια, μίλησε για το ξεκίνημά του ως ηθοποιός, για τα πάθη του, αλλά και την κακή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός, Νίκος Ασημάκης, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε διάσημο ζευγάρι, για τα πάθη του αλλά και για την κακή του συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του, ο Νίκος Ασημάκης εξήγησε ότι ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που τον «ανακάλυψε» επαγγελματικά, ενώ για χρόνια είχε κάνει ραδιόφωνο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ίδιος παραδέχτηκε έχει περάσει ερωτική απογοήτευση, ενώ αποκάλυψε ότι «Δυστυχώς έχω χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη» με την οποία έπαιζαν μαζί στην «Ιδιαιτέρα για κλάματα».

«Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου “την ψώνισα” αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε», είπε ο ηθοποιός ενώ εξήγησε ότι «Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα».

«Είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα», παραδέχτηκε ο Νίκος Ασημάκης.

«Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο», σημείωσε κλείνοντας σχετικά με τη συνεργασία του με το Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024