Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Δραγούμη - «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο από κοροναϊό , δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Ναταλία Δραγούμη – «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο από κοροναϊό , δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Για την περιπέτειά της με τον κοροναϊό που την οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.

«Πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, καθώς όπως εξήγησε στο σπίτι βρίσκονταν δύο άτομα που ήταν θετικά στην Covid-19 και δύο που ήταν αρνητικά.

«Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που νοσούσαμε, εγώ και ο γιος μου, ήμασταν ο καθένας ξεχωριστά, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να έχει ο ένας τη Δέλτα και ο άλλος την Όμικρον και να κολλήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολα τον κοροναϊό, καθώς έφτασε μέχρι να πάει και στο νοσοκομείο.

«Νόσησα την παραμονή των Χριστουγέννων, ήμουν σε επαφή με την παθολόγο και φώναξα ένα γιατρό να με ακροαστεί και μου συνέστησαν να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα είναι η αλήθεια, γιατί αισθάνθηκα απελπισία» τόνισε και συμπλήρωσε: «Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου, φοβήθηκα. Έφτιαχνα τα πράγματά μου, χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω και πότε».

«Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ και γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα. Εγώ κόλλησα και το γιο μου, ο οποίος το πέρασε πιο εύκολα» ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο άνδρας της -που ήταν εμβολιασμένος και με την τρίτη δόση- δεν νόσησε καθόλου. «Όσοι έχουν κάνει την τρίτη δόση, ακόμα και να κόλλησαν, το πέρασαν ελαφριά» υπογράμμισε.

Παράλληλα, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την παράσταση «Οκτώ γυναίκες» που πρωταγωνιστεί και η οποία αναγκαστικά «κατέβηκε», γιατί νόσησαν συνολικά τρεις ηθοποιοί. «Κόλλησαν και άλλες δύο ηθοποιοί και θα ξεκινήσουμε τις παραστάσεις στις 12 Ιανουαρίου, που θα ολοκληρώσουμε την καραντίνα μας» κατέληξε η δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024