Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκι Ντρίo - «Δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι»

Μέγκι Ντρίo – «Δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι»

Τι είπε γνωστό μοντέλο.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη δέχθηκε το δικαιολογημένο κράξιμο της κοινής γνώμης για εκείνο το «τι ράτσα είναι το Σαντικάι» που είχε ξεστομίσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Για αυτή τη ρατσιστική δήλωση, όμως, ρωτήθηκε και η Μέγκι Ντρίο, η οποία έχει καταγωγή (όπως και ο Σαντικάι) από την Αλβανία.

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM απάντησε σε έντονο ύφος πως «είναι τραγικό για μία γυναίκα σε τέτοια ηλικία, που την στηρίξαμε τόσο και τη βάλαμε σε ριάλιτι.

Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε σκυλάκια, ούτε γατάκια».

Από θαύμα ζω

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στην κατάσταση υγείας του πατέρα της. «Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι αναμενόμενο, αφού έχει χάσει τη σύντροφό του. Του φαίνεται άδειο το σπίτι και όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της. «Εγώ από θαύμα ζω, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα πάνω σε μία κολώνα, σε λεωφόρο. Δε θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά το θάνατο της μητέρας μου, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024