Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκολας Κέιτζ - Δεν θέλει να τον αποκαλούν ηθοποιό και αυτός είναι ο λόγος

Νίκολας Κέιτζ – Δεν θέλει να τον αποκαλούν ηθοποιό και αυτός είναι ο λόγος

«Μου αρέσει η λέξη thespian γιατί thespian σημαίνει ότι μπαίνεις στην καρδιά σου», σημειώνει.

«Θεσπιανό» και όχι «ηθοποιό» επιθυμεί να τον αποκαλούν στο εξής ο Νίκολας Κέιτζ.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Variety Awards Circuit ο χουλιγουντιανός σταρ εξήγησε τους λόγους της επιλογής του και υπογράμμισε ότι «μου αρέσει να το βλέπω έτσι, με κίνδυνο να φανώ εντελώς παράλογο και γελοίο».

Είπε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν μου αρέσει η λέξη ηθοποιός γιατί για μένα πάντα υπονοεί…Ω, είναι σπουδαίος ηθοποιός, επομένως είναι μεγάλος ψεύτης και λέει ψέματα. Λοιπόν, με τον κίνδυνο να ακούγομαι σαν μια προσχηματική @@@@τρύπα, μου αρέσει η λέξη thespian γιατί thespian σημαίνει ότι μπαίνεις στην καρδιά σου».

«Ή πηγαίνετε στη φαντασία σας, ή στις αναμνήσεις σας ή στα όνειρά σας, και φέρνετε κάτι πίσω για να επικοινωνήσετε με το κοινό. Νομίζω ότι μοιάζει περισσότερο με τη στρατολόγηση φαντασίας. Τολμώ να το πω, είναι περισσότερο σαν σαμανισμός», πρόσθεσε και εξήγησε:

«Αυτό που θα έκαναν οι πρώτοι σαμάνοι είναι να κάνουν πτήσεις φαντασίας για να βρουν απαντήσεις για να βοηθήσουν το χωριό τους. Μου αρέσει να το βλέπω έτσι, με κίνδυνο να φανώ εντελώς παράλογο και γελοίο. Μου αρέσει η ιδέα ότι είναι κάτι λίγο πιο οργανικό και λιγότερο τεχνητό».

Παντρεμένος για πέμπτη φορά

Όσον αφορά τα προσωπικά του, ο εκκεντρικός ηθοποιός, που διανύει το 57ο έτος της ηλικίας του, μας σύστησε πρόσφατα την πέμπτη σύζυγό του, με την οποία έχουν 30 χρόνια διαφορά.

Η 26χρονη Ιαπωνίδα, Ρίκο Σιμπάτα, ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός και έχει παντρευτεί τον Νίκολας Κέιτζ ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο σε μια κλειστή τελετή σε θέρετρο και καζίνο του Λας Βέγκας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, γνώρισε τη νέα του σύζυγο – την οποία αρραβωνιάστηκε μέσω… Face Time – στο Κιότο της Ιαπωνίας μέσω κοινών φίλων, το 2020.

Εκείνος βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Prisoners of Ghostland, που αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική δουλειά της Ρίκο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024