Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια - Οι αστρολογικές προβλέψεις του τριημέρου

Ζώδια – Οι αστρολογικές προβλέψεις του τριημέρου

Το τριήμερο μόλις αρχίζει και μας υπόσχεται πολλά.

Η Πρωτοχρονιά είναι στο κατώφλι μας όπως και το τραπέζι της παραμονής με οικογένεια, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το τριήμερο μόλις αρχίζει και μας υπόσχεται πολλά.

Κριός

Την Παρασκευή θα νιώσετε τις επιθυμίες σας να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, καλώντας σας να επιδείξετε πείσμα και αφοσίωση, προκειμένου να τις ικανοποιήσετε. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σας, όπου αν έχετε βρει το αντικείμενο του πόθου σας, θα βγάλετε σκοπό να το κάνετε δικό σας. Το Σάββατο και κυρίως η Κυριακή θα είναι πλούσιες σαν μέρες σε μετακινήσεις και συναντήσεις, ενώ το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα σας βρει ανάμεσα σε πολύ δικά σας άτομα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είστε εκτός πόλης.

Ταύρος

Την Παρασκευή θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα νιώθετε δυνατοί, ακμαίοι και έτοιμοι για να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές και ερωτικές σας επιδιώξεις και αποφασισμένοι να μην κάνετε βήμα πίσω. Το Σάββατο και η Κυριακή επιφυλάσσουν αρκετά δώρα για σας που δε θα είναι μόνο, υλικά αλλά και σεξουαλικά που αν έχετε σχέση τα βράδια σας θα αποκτήσουν άλλο χρώμα. Αν είστε μόνοι, εντελώς συμπτωματικά, μπορεί στα φώτα και το πλήθος να βρείτε εκείνο το πρόσωπο που θα σας κάνει τα δείτε τον έρωτα αλλιώς.

Δίδυμοι

Την Παρασκευή θα έχετε μια τάση απομόνωσης και ανασυγκρότησης. Θα προσπαθήσετε να εστιάσετε στη δουλειά σας και να ολοκληρώσετε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται για να καταφέρετε να ξεκουραστείτε τις επόμενες μέρες. Το Σάββατο και η Κυριακή όμως δικαιωματικά σας ανήκουν. Θα βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό, θα είστε ενεργητικοί, δραστήριοι, θα δείτε και θα συναντήσετε πρόσωπα αγαπημένα και θα υποδεχτείτε την καινούργια χρονιά με κέφι και χαμόγελο, ξεχνώντας όσα σας παίδεψαν. Αν είστε μόνοι, η άνεσή σας στο πλησίασμα ίσως φέρει και μια νέα κατάκτηση.

Καρκίνος

Την Παρασκευή οι επαφές σας θα αυξηθούν είτε είναι φιλικές είτε κοινωνικές. Ενδεχομένως, τελειώνοντας τις υποχρεώσεις σας, να βγείτε να διασκεδάσετε με καλή παρέα ή να συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που θεωρείτε ότι μπορεί να συμβάλλει σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό πλάνο. Το Σάββατο και η Κυριακή όμως σας βρίσκει με τάση να αποσυρθείτε από το προσκήνιο, να ασχοληθείτε με διάφορα που σας γεμίζουν, ενώ η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι μεταβαλλόμενη. Το βράδυ της Παραμονής θα το περάσετε με λίγα και πολύ δικά σας άτομα.

Λέων

Την Παρασκευή θα σας απασχολήσουν κυρίως επαγγελματικά θέματα. Ίσως νιώσετε στρεσαρισμένοι από την έκβαση μιας υπόθεσής σας ή αγχωθείτε γιατί θέλετε πολλά που δεν έχουν γίνει ακόμα και αποφασίσετε να τα τρέξετε άμεσα με την καινούργια χρονιά. Το Σάββατο και η Κυριακή θα είναι γεμάτες από κόσμο. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, φλερτ και ερωτικές προτάσεις που θα σας γίνουν και αρκετό ξενύχτι.

Παρθένος

Την Παρασκευή οι επαφές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πολύ συγκεκριμένες και θα αφορούν ως επί το πλείστον δουλειές και υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσετε, πριν τον καινούργιο χρόνο. Ίσως ετοιμάζεστε και για ένα ταξίδι και θέλετε κλείσετε τις τελευταίες εκκρεμότητες. Το σαββατοκύριακο αναμένεται αγχωτικό, με δουλειές του σπιτιού, αλλά και με κάποιο δικό σας πρόσωπο να μη δείχνει πρόθυμο να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να περάσουν όλα από τα χέρια σας. Όμως παρά την κούραση, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχετε καλή διάθεση. αφού θα τα έχετε τα πάντα στην εντέλεια.

Ζυγός

Την Παρασκευή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι η σπατάλη χρημάτων και συναισθημάτων σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν αξίζουν, αδειάζει το… ταμείο σας και αυτό πρέπει να το αλλάξετε άμεσα, αν θέλετε να ικανοποιήσετε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες. Το Σάββατο και η Κυριακή θα σας βρουν στους… δρόμους, γιατί όλο και κάπου θα θέλετε να πάτε, όσο οι περιορισμοί το επιτρέπου, φυσικά και στα πλαίσια που το επιτρέπουν… Τον καινούργιο χρόνο θα τον υποδεχτείτε με αρκετό κέφι, με συγγενείς και γενικά πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Η Παρασκευή, αν εξαιρέσετε κάποια ένταση που ίσως δημιουργηθεί στη σχέση σας ή με ένα συνεργάτη σας για πρακτικά θέματα, θα κυλήσει γενικά καλά και θα σας επιτρέψει το βράδυ να χαλαρώσετε. Και οι τρεις μέρες, αν είστε μόνοι, προσφέρονται για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και περιπέτειες, οπότε καλό θα ήταν να το ρίξετε έξω. Από την άλλη, μέσα από διάφορες συζητήσεις που θα κάνετε ιδίως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα πάρετε αρκετές πληροφορίες και ενδεχομένως να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Τοξότης

Αρκετά απασχολημένοι θα είστε την Παρασκευή γιατί εκκρεμούν διάφορα που πρέπει να κάνετε, αλλά η ψυχολογία σας θα είναι καλή. Θα κάνετε συντήρηση δυνάμεων, θα φροντίσετε να ξεκουραστείτε, για να χαρείτε, χωρίς θέματα, τις επόμενες δύο μέρες. Το Σάββατο και την Κυριακή θα δώσετε επικοινωνιακό ρεσιτάλ. Θα βγείτε, θα γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους, θα έχετε οι ελεύθεροι τις κατακτήσεις σας, ενώ οι δεσμευμένοι, θα παραμερίσετε κάποιες επιπολαιότητες ή αψυχολόγητες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, προκειμένου να περάσετε καλά την Πρωτοχρονιά!

Αιγόκερως

Την Παρασκευή θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε ως φαβορί του ερωτικού παιχνιδιού και μάλιστα μπορεί να αυξήσετε τις κατακτήσεις σας, αν επιλέξετε να βγείτε το βράδυ. Αν είστε όμως ήδη σε σχέση, προμηνύονται αρκετές αισθησιακές στιγμές με τον άνθρωπό σας. Το Σάββατο και η Κυριακή θα σας έχουν στην κίνηση, αφού θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε αρκετά θέματα της καθημερινότητας, του σπιτιού αλλά και εργασίες που έχετε αφήσει εκκρεμείς. Το βράδυ της παραμονής, κουρασμένοι αλλά και ξέγνοιαστοι θα το περάσετε με λίγα και πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε κυρίως με το σπίτι σας και κάποια πρακτικά θέματα που το αφορούν, ενώ δεν αποκλείεται και να υπάρξει μια ένταση με ένα μέλος της οικογένειάς σας, το οποίο αδυνατεί να καταλάβει τον τρόπο που διαχειρίζεστε μια υπόθεσή σας ή να επιμένει να περάσει το δικό του. Το σαββατοκύριακο όμως θα έχετε καλή διάθεση, θα επικοινωνήσετε, θα συναντηθείτε με κόσμο, θα διασκεδάσετε. Αν είστε μόνοι, θα έχετε τα τυχερά σας σε ένα μαγαζί ή μια εκδήλωση που θα βρεθείτε, ενώ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενδέχεται να το περάσετε σε φιλικό σας σπίτι.

Ιχθύες

Την Παρασκευή θα είστε αρκετά ευδιάθετοι, ενώ με την εξωστρέφεια και τη χάρη σας θα κερδίσετε θετικά έως και κολακευτικά σχόλια διάφορων ανθρώπων. Θα έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να κάνετε ανοίγματα και καινούργιες επαφές, είτε ερωτικού είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Το σαββατοκύριακο σας θέλει επί ποδός. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τις ανάγκες του, αλλά και με την οικογένειά σας, όπου θα φροντίσετε να παρέχετε ένα χαλαρό περιβάλλον, ηρεμώντας τα πνεύματα από μια διαφωνία, έτσι ώστε να υποδεχτείτε την νέα χρονιά χωρίς εντάσεις.

Πηγή: fthis.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024