Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιά στο MEGA - Στα ύψη η διάθεση στα social media

Πρωτοχρονιά στο MEGA – Στα ύψη η διάθεση στα social media

Από την ηλεκτρική κιθάρα στη λύρα, από το σύγχρονο στο κλασσικό, τραγούδια που αφήνουν εποχή και μαγευτικές φωνές. Το Σπίτι με το MEGA προσφέρει το καλύτερο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και.... δεν κλείνει στις δύο!

Από την ηλεκτρική κιθάρα στη λύρα, από το σύγχρονο στο κλασσικό, τραγούδια που αφήνουν εποχή και μαγευτικές φωνές. Το Σπίτι με το MEGA προσφέρει το καλύτερο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και…. δεν κλείνει στις δύο!

Με οικοδεσπότη τον Στέλιο Ρόκκο, τη Δανάη Μπάρκα που φροντίζει για όλα και λαμπερούς καλεσμένους το ρεβεγιόν του MEGA για την Πρωτοχρονιά κέρδισε γρήγορα τους χρήστες στα social media με το twitter να το αποθεώνει.

Οι χρήστες λαχανιασμένοι από το χορό στέλνουν ευχές σε αγαπημένα τους πρόσωπα με τραγούδια που ακούγονται στο λαμπερό σόου και αποχαιρετούν επίσης με ατάκες τραγουδιών του Ρόκκου, της Ασλανίδου, του Κονταρού το δύσκολο 2021 δίνοντας υποσχέσεις, αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις και κάνοντας όνειρα για την νέα χρονιά.

Και πώς να μην τους κέρδιζε το MEGA αφού εξασφάλισε όλα τα αστέρια για μας κάνουν το καλύτερο και το πιο τυχερό ποδαρικό.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Stavento, ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ακόμα, αγαπημένα πρόσωπα του MEGA ανεβαίνουν στη σκηνή για να στείλουν στους τηλεθεατές τις θερμότερες ευχές τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024