Η Μάγδα Παπαγιάννη αναφέρθηκε στο Survivor, στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και πολλά άλλα που αφορούν την επικαιρότητα.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην «Super Κατερίνα» για τον σύζυγο και την οικογένειά της. «Αυτός ο θησαυρός, ο άντρας μου και η κόρη μου, μου έμειναν από την τηλεόραση, ο Άρης και η Αγάπη. Το πέρασμα στον Ant1, αλλά έμεινε και όλος ο θησαυρός της τηλεόρασης γιατί αν θυμάσαι έκανα 25 με 26 συναπτά έτη τηλεόραση. Δεν μου λείπει το πρωινό ξύπνημα. Ήταν και άλλα χρόνια… μου λείπει η τηλεόραση. Βλέπω τα πάντα και από συνήθεια και συνεχίζω όλο αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί πρέπει να ενημερώνομαι».

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους «Ράδιο Αρβύλα» η ίδια τόνισε: «Πολύ σοκαριστικό και πιστεύω και τα παιδιά έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους».

Η Μάγδα Παπαγιάννη εξήγησε ότι το Survivor είναι από τα σημεία των καιρών. «Αυτό είναι λόγω της κρίσης, λόγω της παρατεταμένης ανεργίας και οι άνθρωποι βρίσκουν αυτό το διέξοδο».

Για τα περιστατικά βίας στον επαγγελματικό της χώρο: «Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά, το ξέρουμε όλοι όσοι δουλεύουμε σε τέτοιους χώρους που δουλεύουν, σε χώρους που παίζουν με την ανθρώπινη ματαιοδοξία. Εκεί μικρός ή μεγαλύτερος φέρεσαι αυθόρμητα με τις αρχές που έχεις».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr