Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Χαϊκάλης σε Λιάγκα - «Απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο»

Παύλος Χαϊκάλης σε Λιάγκα – «Απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε σήμερα και στο Πρωινό και η κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα πήρε... φωτιά!

O Παύλος Χαϊκάλης μετά τα όσα δήλωσε το πρωί της Τρίτης 28/12 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λίγη ώρα μετά μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype και με την εκπομπή «Πρωινό».

«Άκου δημοσιογραφική αλητεία. Ρωτάτε τον κόσμο για ποιο ηθοποιός ήρθατε να δείτε την παράσταση. Που το έχετε δει αυτο; Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Θέλετε να με εξοντώσετε, έλεος σας έχει γίνει εμμονή, είπε ο Παύλος Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Εγώ θέλω να εξοντώσω εσένα; Γνωριζόμαστε χρόνια. Σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Ακόμα και τώρα, με την κρίση που πέρασες και δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, εγώ πάω να σε καταστρέψω;», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!», είπε έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Λυπάμαι πολύ για τα χρόνια που σε γνωρίζω! Λυπάμαι πραγματικά! Τι είναι αυτά που κάνεις χρονιάρες μέρες;», αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όταν πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, η ένταση συνεχίστηκε με νέους χαρακτηρισμούς και αποκαλύψεις: «Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ευπρέπεια, όταν ήμουν στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πρωταγωνιστές σε παράσταση του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα σε εκείνη την εκπομπή όπου είχατε έρθει καλεσμένοι για την ευπρέπεια, το πώς μιλούσατε και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν θα το κάνω. Για την ευπρέπεια, οπότε όταν κάποιος μιλάει, τουλάχιστον προς εμένα σε αυτή την εκπομπή, να θυμηθεί κάποια πράγματα. Κι εδώ θα βάλω μια τελεία».

«Τα θυμάμαι όλα Φαίη μου. Πίστεψέ με, μην το βγάλεις το απόσπασμα γιατί θα εκτεθείς εσύ, όχι εγώ. Μην το βγάλεις γιατί θα εκτεθείς εσύ, όχι εγώ. Και περί αισθητικής και ευπρέπειας μη μου μιλάς. Εσύ ειδικά Φαίη μου, σε μένα περί αισθητικής και ευπρέπειας μη μου μιλάς. Σε παρακαλώ πάρα πολύ!», απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024