Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Metaverse - Πρώτη εβδομάδα μόδας στο Decentraland

Metaverse – Πρώτη εβδομάδα μόδας στο Decentraland

Όλα αλλάζουν στον κόσμο της μόδας.

Η αγορά ειδών πολυτελείας UNXD, η οποία είναι χτισμένη στο δίκτυο Polygon, και η Decentraland, μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται στο blockchain Ethereum, σχεδιάζουν να προσφέρουν μια ανατρεπτική εβδομάδα μόδας με επιδείξεις πασαρέλας, pop up καταστήματα και afterparty τον Μάρτιο.

Η εβδομάδα μόδας, η πρώτη της Decentraland, θα πραγματοποιηθεί 24-27 Μαρτίου. Το σόου θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν τη μόδα σε ένα εικονικό περιβάλλον του λεγόμενου metaverse και να αγοράσουν ρούχα για τα online avatar τους.

Σε ένα tweet της Κυριακής , η Decentraland κάλεσε τους σχεδιαστές, τα brands και τους fashionistas να έχουν τις εικονικές συλλογές τους έτοιμες για παρουσίαση στο metaverse.

Το ενδιαφέρον για το metaverse , ένα περιβάλλον που δημιουργείται από τη σύγκλιση εικονικών κόσμων, επαυξημένης πραγματικότητας και υπηρεσιών διαδικτύου, καταγράφει εκρηκτική αύξηση τους τελευταίους μήνες.

Προσφέροντας μια συλλογική εικονική εμπειρία, έχει εισαγάγει νέες ευκαιρίες σε δημιουργούς, παίκτες και καλλιτέχνες. Το metaverse μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία αγοράς ετήσιων εσόδων άνω του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων , ανέφερε ο κολοσσός επενδύσεων κρυπτογράφησης Grayscale.

Τον Σεπτέμβριο, η UNXD συνεργάστηκε με την ιταλική εταιρεία υψηλής ραπτικής Dolce & Gabbana για να λανσάρει τη συλλογή NFT, Collezione Genesi , οι πωλήσεις των οποίων έφτασαν σε 5,65 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: OT.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024