Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chase - Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα - Γνωρίστε τους τέσσερις Chasers

Chase – Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα – Γνωρίστε τους τέσσερις Chasers

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Chase σήμερα στις 18:30 στο MEGA.

Το ανατρεπτικό παιχνίδι που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου θα καθηλώσει το κοινό όπως κάνει εδώ και χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Όποιος τα ξέρει όλα, ξεφεύγει. Όποιος κάνει λάθος, κινδυνεύει να «πιαστεί». Αυτό είναι το μότο του Chase, μια δυνατής αναμέτρησης που θα λαμβάνει χώρα κάθε απόγευμα στο MEGA.

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Ποιοι είναι οι τέσσερις Chasers

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Mοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει: «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής». Θα καταφέρουν άραγε οι παίκτες να τους ξεφύγουν και να κερδίσουν το έπαθλο;

Βασίλης Φασιάς («Tο Βουνό»): Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός. Από μικρή ηλικία του άρεσε η στολή. Είναι στρατιωτικός γιατρός με βαθμό Ταγματάρχη στο Νοσοκομείο 251 της Αεροπορίας, με ειδικότητα παθολογίας. Είχε πτυχίο Θεολογίας, ενώ τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας. Είναι παντρεμένος εδώ και 2 χρόνια. Του αρέσει πολύ το θέατρο, το σινεμά και το διάβασμα – έχει συλλογή με πάνω από 5000 βιβλία.

Πάνος Δημάκης («Το γεράκι»): Μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει Αγγλική φιλολογία και είναι μεταφραστής σε λογοτεχνικά και οικονομικά κείμενα. Επίσης, είναι επιμελητής σε εκδοτικό οίκο, ενώ έχει γράψει και δυο βιβλία με τίτλο «Δρόμοι της Γλώσσας» και «Δεκαεπτά Κλωστές». Μάλιστα, το τελευταίο του βιβλίο το ζήτησε η γνωστή σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου για να το κάνει σενάριο. Μιλάει συνολικά 8 ξένες γλώσσες, ενώ έχει φτιάξει και τη δική του γλώσσα. Του αρέσει η γυμναστική, τα ταξίδια φυσικά, ενώ αγάπα τη μουσική. Παίζει αρμόνιο και αλτικόρνο, ενώ παλιότερα έπαιζε και στη Φιλαρμονική του Άστρους. Είναι επαγγελματίας παίκτης τηλεπαιχνιδιών με συνολικά κέρδη πάνω από 200.000 ευρώ.

Μαρία Μάρκου («Η Γυναίκα με τα μαύρα»): Κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Είναι χωρισμένη δύο φορές. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της  Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με τα αδέσποτα σκυλιά. Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

Ηλίας Αλεξίου («Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής»):  Μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως Ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων. Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία. Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες, καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024