Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέλεις να γίνεις διάσημος; Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια έχεις πολλές ελπίδες

Θέλεις να γίνεις διάσημος; Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια έχεις πολλές ελπίδες

Δες ποια ζώδια μπορούν να σαγηνέψουν τα πλήθη

Υπάρχουν ζώδια που θα καταφέρουν να αλλάξουν τον κόσμο και άλλα που θα γίνουν διάσημα και όλοι θα τα κυνηγάνε.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά σύμφωνα με το astrology.gr και δες αν ανήκεις σε αυτά.

ΛΕΩΝ

Ποιος δεν θαυμάζει και δεν αγαπά τους Λέοντες; Είναι άτομα που παίρνουν ρίσκα, γεννημένοι ηγέτες, χαρισματικοί και τις περισσότερες φορές η τύχη τους χαρίζεται. Ο Λέων τείνει να έλκει τη φήμη στη ζωή του και αν το παρατηρήσεις θα διαπιστώσεις ότι συνήθως είναι η πιο λαμπερή παρουσία σε μια οποιαδήποτε ομάδα. Τις περισσότερες φορές θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν, όχι μόνο επειδή έχουν τύχη, αλλά και επειδή δεν θα διστάσουν να εργαστούν σκληρά για να πετύχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, συχνά βαδίζουν στον δρόμο προς την επιτυχία. Ενώ δεν είναι αυτό που θα λέγαμε λαμπεροί ή τυχεροί ούτε έχουν δεδομένη την πολυτέλεια στη ζωή τους, συνήθως καταφέρνουν να οδηγηθούν στην επιτυχία, λόγω της τεράστιας εσωτερικής δύναμης που διαθέτουν. Αν είσαι μαζί με έναν Σκορπιό, το πιο πιθανό είναι να νιώθεις ότι  κυριαρχείται από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ονειρεύεται συχνά και βάζει μεγάλους και δύσκολους στόχους, τους οποίους υπενθυμίζει διαρκώς στον εαυτό και φυσικά στο τέλος τους πετυχαίνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι άτομα που ενδιαφέρονται πολύ για τον εαυτό τους, αφού τόσο η εικόνα όσο και η κοινωνική τους κατάσταση έχει μεγάλη σημασία. Για να το πετύχουν αυτό, είναι διατεθειμένοι να διανύσουν και μερικά χιλιόμετρα παραπάνω. Θέλουν να αποδεικνύουν την αξία τους και ποτέ δεν θα τους δεις να τρέχουν πίσω από άλλους ανθρώπους ή να κυνηγάνε τις εξελίξεις. Ο στόχος τους είναι να τερματίσουν πρώτοι σε κάθε αγώνα και αυτή η επιθυμία είναι τόσο έντονη που τους βοηθά πολύ να πλησιάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τους αρέσει να γεύονται την επιτυχία και να την απολαμβάνουν για ένα διάστημα, τουλάχιστον έως ότου ξεκινήσουν το κυνήγι της επόμενης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024