Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ναυπλιώτου - Ήταν συνειδητή η απόφαση να μην κάνω παιδιά

Μαρία Ναυπλιώτου – Ήταν συνειδητή η απόφαση να μην κάνω παιδιά

Η ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές της επιλογές

Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την παράσταση «Master Class» που πρωταγωνιστεί για τέταρτη χρονιά αλλά και τις προσωπικές της επιλογές.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι: «τις πιο πολλές πληροφορίες για την Μαρία Καλλάς τις πήρα από τις προσωπικές επιστολές της. Είδα την τρομερή μοναξιά και το πώς αντιλαμβανόταν τα πράγματα. Διάβασα πάρα πολλά βιβλία, ένα από αυτά, της γραμματέας του Ωνάση, με έκανε να δω άλλα πράγματα που με απελευθέρωσαν για να δω και τις αρνητικές πλευρές της. Η μητέρα της ήταν πολύ σκληρή μαζί της. Κουβαλούσα πολύ σοβαρά πράγματα».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον θάνατο των γονιών της η Μαρία Ναυπλιώτου δήλωσε: «Έχασα τους γονείς μου νέους. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια γιατί η αρρώστια, η φθορά και ο θάνατος είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να βιώσει κανείς στη ζωή του. Ήταν πένθος. Είμαι ένας άνθρωπος συνεπής. Κάνω τους ιατρικούς μου ελέγχους. Καλύτερα να ξέρεις και να προλαμβάνεις. Πολλές ασθένειες θα είχαν ιαθεί αν τις είχαμε βρει νωρίς. Δεν μπορώ να αφήσω τον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μου».

«Συνειδητή η απόφαση να μην κάνω παιδιά»

«Το γεγονός ότι έχω δεχτεί τόσες πολλές ερωτήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, που ανάλογες δεν έχει δεχτεί άνδρας συνάδελφος μου είναι στερεότυπο. Μια γυναίκα πρέπει να χαρακτηρίζεται από το αν έχει παντρευτεί και έχει κάνει παιδιά. Για έναν άνδρα αυτό δεν μας απασχολεί, γιατί δεν το έχει κάνει» τόνισε η ηθοποιός και συνέχισε:

»Επέλεξα να κάνω πράγματα που θα μου προσφέραν χαρά, ευτυχία και θα νιώθω ήσυχη και γαλήνη με τις επιλογές μου. Έχω μια προσωπική ζωή, που μπορεί να μην έχω παντρευτεί, αλλά είναι πλούσια. Αφιερώνω στις σχέσεις μου με τους δικούς μου ανθρώπους πολύ χρόνο, ίσο με αυτό που αφιερώνω στη δουλειά μου»

«Τα παιδιά χρειάζονται χώρο και πολύ μεγάλο κομμάτι της εσωτερικής μας ζωής. Αν αυτό δεν μπορείς να το εξασφαλίσεις καλύτερα να μην κάνεις παιδιά. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Η υιοθεσία ενός παιδιού εξαρτάται από πολλά. Δεν θα επέλεγα να υιοθετήσω ένα παιδί μόνη μου. Αν σε 10 χρόνια βρίσκομαι σε μια τέτοια σχέση που μπορώ να προσφέρω σε ένα παιδί μια οικογένεια, δεν ξέρω τι να σου πω. Αλλά νομίζω ότι τις επιλογές μου τις έχω κάνει».

Η Μαρία Ναυπλιώτου αναφέρθηκε και στην απόφασή της Ζέτας Δούκα να αποκαλύψει την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε. «Εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά τη Ζέτα Δούκα. Με τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ όπου και να χρειαστούν να βρίσκομαι, θα βρίσκομαι. Έχει συμβεί και στο παρελθόν να αφήσω πρόβες για να βρεθώ δίπλα σε δικό μου άνθρωπο που έπρεπε να ταξιδέψω στο εξωτερικό για ένα σημαντικό θέμα»

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024