Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από το T-live, ο Γιώργος Λιάγκας δικαιώθηκε στη δικαστική αντιδικία με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής εταιρίας που του «έφαγε» 300.000 ευρώ. Σήμερα, με αφορμή τη σύνδεση που είχε με τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο πλαίσιο συζήτησης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ποινικολόγος αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα, ανακοινώνοντας ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε και σε αυτή φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας.

«Καθαρογράφτηκε η απόφαση αγαπητέ Γιώργο, που εσύ ήσουν το θύμα που έχασες όλες τις οικονομίες και καταδικάστηκε κάποιος σε επτά χρόνια κάθειρξη. Καθαρογράφτηκε η απόφαση από τον πρόεδρο εφετών, κ. Πανούση, όπου εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας σε όλο αυτό το κόλπο που έγινε εις βάρος σου για να σου φάνε τα χρήματα και τους κόπους τόσων ετών. Πλέον η χρηματιστηριακή θα έρθει προ των ευθυνών της. Ξέρω ότι έχεις αγωνιστεί πολύ στη ζωή» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον αέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για το χαρμόσυνο νέο. «Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το γνώριζα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr