Οι γιορτές είναι συνυφασμένες στη συνείδησή μας με οικογενειακές συγκεντρώσεις και ανταλλαγή δώρων.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει όμως πως λείπουν και οι στιγμές έντασεις. Για κάποια ζώδια μάλιστα αυτά τα Χριστούγεννα πολύ πιθανό να τσακωθούν. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Πλούτωνα και θα δημιουργηθεί η ανάγκη για εξουσία και έλεγχο, ειδικά στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Σύμφωνα με το Elite Daily, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια θα το ζήσουν πιο έντονα τα φετινά Χριστούγεννα. Μήπως είστε ένα από αυτά; Προετοιμαστείτε για να κρατήσετε την ψυχραιμία σας!

Καρκίνος

Ως ζώδιο του νερού, έχετε πάντα μια τάση να είστε συναισθηματικοί στις συζητήσεις σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο οίκο σας που έχει να κάνει με τις σχέσεις. Ο τρόπος επικοινωνίας με τους άλλους αυτά τα Χριστούγεννα θα έχει ένταση. Μην αφήνετε τα συναισθηματά σας να σας κατακλύσουν.

Ζυγός

Ως ζώδιο της ισορροπίας, θέλετε πάντα να φέρνετε κοντά τους ανθρώπους με τις αντίθετες απόψεις. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο δύσκολο να το κάνετε. Θα συνεδητοποιήσετε τη δυναμική της οικογένειάς σας. Να θυμάστε ότι δεν είστε υπεύθυνοι για να τα πάνε όλοι καλά μεταξύ τους.

Σκορπιός

Είστε πάντα κατηγορηματικοί όταν εκφράζετε απόψεις και ιδέες αλλά αυτές τις γιορτές οι λέξεις θα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον 3ο οίκο σας που έχει να κάνει με την επικοινωνία. Ίσως να θυμώσετε πιο γρήγορα αν διαφωνήσετε με κάποιον. Η γνώμη κάποιου όμως δεν σημαίνει ότι αλλοιώνει τη δική σας.

Αιγόκερως

Είστε ζώδιο της γης και δεν θέλετε να μπλέκετε σε αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα όμως αλάζουν αυτά τα Χριστούγεννα. Θα επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που αστείτε την δύναμή σας ειδικά στις ερωτικές σχέσεις. Η λήψη αποφάσεων θα είναι πιο δύσκολη οπότε μην είστε βιαστικοί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr