Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη - «Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη»

Μαρίνα Πατούλη – «Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη»

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής μιλά για τον γάμο της στα 19, το «πένθος» με το διαζύγιο και την... «αδιάφορη» Βανδή.

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αναφέρθηκε στον γάμο της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το διαζύγιο και αποκάλυψε αν θα υπάρξει  επανασύνδεση.

«Ο γιος μου πηγαίνει Β΄Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα», είπε αρχικά για τον 17χρονο Αλέξανδρο.

Και πρόσθεσε: «Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες».

«Με τον Γιώργο μεγαλώσαμε μαζί»

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί», σημείωσε για τον γάμο της.

Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τι λέει η ίδια για το διαζύγιό της;

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βιώσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη. Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε».

Υπάρχει άραγε περίπτωση να είναι ξανά μαζί;

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος , ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση», απάντησε.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία της συγχώρεσης. Από μία θεία δίκη και δύναμη όλα αυτά έρχονται μόνα τους», είπε επίσης.

Για τον εαυτό της, παραδέχτηκε: «Η Μαρίνα Πατούλη είναι καλά, δημιουργεί, χαίρεται τη ζωή και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα σε όλα τα επίπεδα».

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη», κατέληξε μιλώντας για τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024