Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Ματσούκα - «Με το Instagram έχω απονεχοποιήσει την εμπορική και σέξι πλευρά που έφερα βαρέως»

Δήμητρα Ματσούκα – «Με το Instagram έχω απονεχοποιήσει την εμπορική και σέξι πλευρά που έφερα βαρέως»

Για όλους και για όλα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η ηθοποιός

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!» η Δήμητρα Ματσούκα. Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για την υποκρισία του #metoo, το περιοδικό που έκλεισε και τις αναστολές που είχε για τη σέξι πλευρά της.

Φέτος κάνει ένα δυναμικό comeback στο θέατρο με το έργο «Μαθήματα Κωμωδίας» του Θοδωρή Αθερίδη. Στο έργο ένας παρηκμασμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός κάνει ένα σεμινάριο κωμωδίας με τέσσερις ακροατές.

Η Δήμητρα Ματσούκα υποδύεται τη Μάρθα και μίλησε για τον ρόλο της: «Η Μάρθα έχει μία ροπή στο δράμα και κάνει το σεμινάριο για να ξορκίσει αυτό που της συμβαίνει απ’ όταν ήταν παιδί. Είναι η κυρά καλή που θέλει πάντα να βοηθήσει να σταθεί στο δράμα του άλλου», είπε.

Όπως ο ρόλος της Μάρθας θέλει να βοηθάει, έτσι κι η ηθοποιός ήθελε να γίνει δικηγόρος για να βοηθήσει όσους ανθρώπους δεν είχαν τη δυνατότητα. Τελικά η μοίρα της έμελλε να γίνει ηθοποιός, με τον πατέρα της να είναι ενθαρρυντικός απέναντι στην απόφασή της, ενώ η μητέρα της θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από τα σχολικά χρόνια της κόρης της.

«Με είχε πιάσει νευρικό γέλιο και δεν είπα το ποίημά μου. Δεν ξανασυμμετείχα σε σχολική γιορτή και η μητέρα μου μού είπε ότι έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι».

Το όνειρο της ηθοποιίας πάντα σιγόκαιγε, αφού η Δήμητρα Ματσούκα υποδυόταν στο σαλόνι την Ηλέκτρα με ένα μαξιλάρι να παριστάνει τον Ορέστη. Η αντίδραση της μητέρας της; Την κοιτούσε περίεργα.

Η Δήμητρα και η οικογένεια

Η ηθοποιός είναι εδώ και οχτώ μήνες θεία, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη, αν και δεν τον βλέπει όσο θα ήθελε.

«Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μία μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί. Όταν ήμουν στη σωστή ηλικία που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον και εγώ δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε στη ζωή μου ένας τέτοιος άνθρωπος. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε στη ζωή μου και έμεινε, έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα», αποκάλυψε.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται σε σχέση εδώ και 5 χρόνια με τον σύντροφό της, μία σχέση που χαρακτηρίζει ουσιαστική και παραμένει γοητευμένη από τον σύντροφό της.

Η ίδια δηλώνει αναβλητική ως προς τις συναλλαγές της με το κράτος και πάντα «έβγαινε» εκπρόθεσμη, πληρώνοντας πρόστιμα. Παραδέχεται ότι δεν ήταν πειθαρχημένη, δεν έκανε γυμναστική και check up, δεν έβαζε ενυδατικές κρέμες, κάποιες συνήθειες που πλέον τις κάνει πολύ πιο εύκολα.

«Εγώ έκλεισα το Dolce Vita»

«Σε γενικές γραμμές ο Τύπος μου φέρθηκε καλά, αλλά υπάρχουν πάντα τα βαθυκίτρινα έντυπα που έχουν γράψει ψέματα και ανυπόσταστα για να πουλήσουν. Κινήθηκα νομικά, αλλά μετά τα παράτησα. Βαρέθηκα, δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο. Δεν αντέχω να ασχολούμαι με όσα δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι. Τα τελευταία 20 χρόνια κάθε 2 με 3 χρόνια κάτι θα μου τύχει, ένα μύθευμα, μία παραποίηση της πραγματικότητας και μάλιστα έντονα… Είχα κλείσει ένα περιοδικό, το Dolce Vita, που έγραφε τέρατα και μου εκδικάστηκε αποζημίωση 30 εκατ. δραχμές. Εγώ, λοιπόν, έκλεισα το Dolce Vita, γιατί δεν είχαν να με πληρώσουν», αποκάλυψε.

Για το #metoo

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στο #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές, σχολιάζοντας πως όντως στήθηκαν ηθοποιοί στον τοίχο από άλλους, ακυρώνοντας έτσι το κίνημα.

«Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται θύτες και θύματα; Την Σμαράγδα Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε και για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε ξαφνικά δακτυλοδειχτούμενη. Όλος ο θόρυβος και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική», σημείωσε.

Η απενεχοποίηση της σέξι πλευράς της

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε αφήσει εποχή με τις ατάκες και την εκρηκτική παρουσία της όταν έπαιζε στη σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα».

«Δεν μετανιώνω για τη σειρά, και ειδικά τώρα με το Instagram απονεχοποιώ τη δική μου εμπορική και σέξι πλευρά που τότε έφερα βαρέως. Πλέον όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ηλικίας, έχουν το δικαίωμα να αισθανθούν ωραίες, γοητευτικές και ερωτικές. Κρίμα που εγώ τότε πολεμούσα την ερωτική μου πλευρά, όταν μου το έλεγαν στενοχωριόμουν. Τώρα τις βλέπω και λέω, κοίτα να δεις τι ωραία που είναι οι γυναίκες πια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024