Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Ιατρόπουλος - «Μπήκα με άλογο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Πανταζής»

Μιχάλης Ιατρόπουλος – «Μπήκα με άλογο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Πανταζής»

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή του και «λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του «Ανοιχτά» και μίλησε για την απώλεια της μητέρα του και την χάρη που του ζήτησε, για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή του.

Αφού τόνισε ότι στο ριάλιτι περιπέτειας πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, αποκάλυψε ότι έχει μπει με άλογο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά και ότι έχει κάνει είσοδο με αρκούδα στο πιο διάσημο ουζερί της Θεσσαλονίκης.

«Με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη»

Αναφερόμενος στην απώλεια της μητέρας του, συγκινήθηκε: «Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε, και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις».

«Είναι ο φάρος στη ζωή μου»

Επίσης, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο όπου ο Κώστας Καζάκος μιλούσε για εκείνον. Ο ηθοποιός ακούγοντάς τον συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ξεσπώντας σε δάκρυα.

«Μόνο ευγνωμοσύνη έχω να εκφράσω για τον Κώστα Καζάκο, τον δάσκαλό μου… Είναι ο φάρος στη ζωή μου. Έχω κρατήσει πάρα πολλά από τον ίδιο», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024