Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM - Παίκτρια έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

GNTM – Παίκτρια έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του GNTM 2, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η χαρά της δεν περιγράφεται.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω social media. Aνέβασε μία φωτογραφία από το μαιευτήριο στα instastories, στο οποίο κρατά το βραχιολάκι του μωρού με το όνομα.

Θυμίζουμε ότι η Μαρτίνα είχε αποκαλύψει πως είναι έγκυος στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Περιμένω αγοράκι. Είμαι 7,5 μηνών. Είναι το πρώτο μου μωρό. Με τον σύντροφό μου είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Πάμε στον πέμπτο χρόνο. Ο σύντροφος μου έχει παιδάκι και από τον πρώτο του γάμο. Μένουμε μόνιμα στην Πάτρα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Επίσης, για τον μπαμπά του μωρού έχει εξομολογηθεί: «Ήρθα στην Ελλάδα 6 μηνών μαζί με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν. Έχω μεγαλώσει με τον πατριό μου, που είναι από την Κρήτη. Από πολύ μικρή ήμουν ανεξάρτητη. Με τον Κώστα γνωριστήκαμε σε μια νυχτερινή έξοδο και κολλήσαμε αμέσως. Στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα με την ηλικία του Κώστα. Ο Κώστας θα κλείσει τα 48 και εγώ είμαι 23. Εγώ του έκανα πρόταση γάμου, γιατί μου έλεγε για πλάκα “πότε θα με ζητήσεις”. Του έκανα πρόταση γάμου πέρσι στα γενέθλιά του. Μου είπε ότι θέλει δυο μήνες να το σκεφτεί».

Δείτε το story της

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024