Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άλεκ Μπάλντουιν - Ένταλμα έρευνας για το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού

Άλεκ Μπάλντουιν – Ένταλμα έρευνας για το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού

O αστέρας του Χόλυγουντ πυροβόλησε και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό. Σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι «κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα στο όπλο» και αποποιήθηκε κάθε ευθύνη.

Ήταν 22 Οκτωβρίου όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε – κατά λάθος όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα γεγονότα – την διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust».

Έκανε πρόβα με το όπλο, που κανονικά θα έπρεπε να έχει άσφαιρα και συνέβη το μοιραίο. Ο 63χρονος αρνήθηκε την ευθύνη για τον μοιραίο πυροβολισμό σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλο ο «δολοφόνος» αναφέρθηκε στο πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο και τόνισε ότι δεν είχε ιδέα πώς μια αληθινή σφαίρα έφτασε στο πλατό της ταινίας.

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη, ποτέ» είπε και πρόσθεσε: «Κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα σε ένα όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να υπήρχε εκεί».

Ένταλμα έρευνας για το κινητό του

Χθες (16/12) έγινε γνωστό ότι το δκαστήριο της Σάντα Φε προχώρησε στην έκδοση εντάλματος έρευνας για το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού.

Με τον τρόπο αυτό, το δικαστήριο επιδιώκει να αποκτήσει πρόσβαση σε μηνύματα που αντάλλασσε ο Μπάλντουιν με άτομο που μέχρι στιγμής δεν έχει κατανομαστεί.

«Οι ένορκοι ζητούν ένταλμα για την κατάσχεση και έρευνα του κινητού τηλεφώνου του Άλεκ Μπάλντουιν προκειμένου να διερευνηθεί οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με τον θάνατο έρευνα θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς», δήλωσαν σχετικά οι αστυνομικές αρχές.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024