Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ιορδανίδης - «Με τη Θάλεια Ματίκα ήμασταν φίλοι στην αρχή»

Τάσος Ιορδανίδης – «Με τη Θάλεια Ματίκα ήμασταν φίλοι στην αρχή»

Ο ηθοποιός μιλά για τη σύζυγό του και το πώς κατέληξαν να είναι ζευγάρι

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (15/12) ο  Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και εξομολογήθηκε πώς ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα.

«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό», είπε και πρόσθεσε:

«Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί».

«Δεν έφυγα ποτέ»

«Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι», σημείωσε.

Σε ερώτηση για το πώς είναι να σε σκηνοθετεί η γυναίκα σου, ο ίδιος απάντησε πως αν κάτι δεν του αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην της το πει: «Δεν μου είναι δύσκολο, θέλει το καλό μου. Όχι απλά το λέω, καυγαδίζουμε και περνάει το δικό μου. Έχουμε κάνει και ομηρικούς καυγάδες αλλά συνήθως ταυτιζόμαστε».

Τέλος, για τα παιδιά τους υπογράμμισε: «Πολύ με άλλαξαν τα παιδιά, και για πρακτικούς λόγους αλλά και συναισθηματικούς λόγους. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είμαι πατέρας τότε κατάλαβα ότι έχω ευθύνη, μια ευθύνη που μας ξεπερνά Η Θάλεια είναι πολύ ανοιχτή στους γευστικούς ορίζοντες μου έμαθε γεύσεις που δεν γνώριζα».

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024