Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Νικολαΐδης - Έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη Γη της Ελιάς - Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

Σπύρος Νικολαΐδης – Έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη Γη της Ελιάς – Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

Ο ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για τον ρόλο του «Δημήτρη» στην αγαπημένη σειρά του MEGA και για τις εξελίξεις που θα δούμε σύντομα.

Καλεσμένος στην «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και λατρέψαμε ως «Δημήτρη» στη «Γη της Ελιάς» μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο του και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Αθηνά, την οποία υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου.

«Σπούδασα στο Λος Άντζελες υποκριτική. Είναι στα σχέδια μου να μετακομίσω εκεί μόνιμα αλλά όσα κάνω εδώ αυτή τη στιγμή δεν μου το επιτρέπουν αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

«Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη του Κων/νου, ο οποίος κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί. Ο Κων/νος προσπαθεί να αραιώσει τις δουλειές επειδή έχει ερωτευτεί την Ισμήνη και αυτό ο Δημήτρης θα το εκμεταλλευτεί», σημείωσε για τον ρόλο του και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτρης όντως αγαπά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει και στο μέλλον ξανά. Είναι εγωιστής αλλά τα συναισθήματά του γι΄αυτήν είναι αληθινά. Την Αντιγόνη δεν την έχει ερωτευτεί καθόλου. Απλά περνάει την ώρα του μαζί της».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μία γυναίκα θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό τους, ότι δηλαδή αυτός και η Αθηνά δεν είναι συγγενείς αλλά εραστές και θα έρθουν τα πάνω – κάτω στη Μάνη.

«Υπάρχει κάποια που ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Θα το πει και το μυστικό θα γίνει γνωστό το μυστικό», τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024