Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο - «Δεν έχω καλή άποψη για αυτούς, αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζαν»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο – «Δεν έχω καλή άποψη για αυτούς, αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζαν»

Ο παρουσιαστής αφού καταδίκασε τη συγκεκριμένη πράξη, ανέφερε πως παρότι η σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και η άποψή του για τη συγκεκριμένη παρέα δεν είναι καλή, αν γνώριζαν κάτι θα το είχαν σταματήσει την ίδια στιγμή και δε θα άφηναν να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια.

Τι ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ποια η σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο»

Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Αλλά εδώ στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πως ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024