Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Οργή από Μενεγάκη, Σκορδά, Καινούργιου και Μαλέσκου μετά τις καταγγελίες εναντίον του

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οργή από Μενεγάκη, Σκορδά, Καινούργιου και Μαλέσκου μετά τις καταγγελίες εναντίον του

Οι παρουσιάστριες εκφράζουν την οργή τους και τονίζουν ότι αυτό που έκανε ο παρουσιαστής είναι ότι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορεί να γίνει σε ένα άνθρωπο.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από χτες (13/12) τόσο στα social media, όσο και στην ελληνική τηλεόραση μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Στο Twitter επικράτησε πανικός και κατά την έναξη του «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε ότι ο 58χρονος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα και τόνισε ότι στέκεται στο πλευρό της κοπέλας.

Οι αποκαλύψεις ωστόσο δεν έχουν τέλος

Λίγες ώρες μετά το πρώτο «χτύπημα», η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDYST, κατήγγειλε και αυτή τον παρουσιαστή για παρενόχληση ενώ ακολούθησε και μία τρίτη καταγγελία για παρενόχληση ανήλικης.

Το θέμα έχει απασχολήσει όλες τις πρωινές εκπομπές, με τις παρουσιάστριες να παίρνουν θέση και να εκφράζουν την οργή τους και τον αποτροπιασμό τους.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε. Στην έναρξη της εκπομπής της, σημείωσε: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ πως έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε έχεις σχέση είτε όχι… Μπορεί να είναι κάτι περισταστικό. Δεν δικαιούται κανείς να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ότι πιο σκληρό και εξευτελιστικό που μπορείς να κάνεις σε ένα άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά κι έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες. Το θέμα μου είναι να μάθουμε εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να φτάσουμε στο σήμερα και να περάσουμε και πέντε μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα να κινδυνεύσει και πως μπορεί να προστατευτεί».

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση. Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Από ό,τι καταλαβαίνω, από ό,τι βλέπω και από ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν πείθεται ότι δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτό που επίσης θέλω να πω είναι ότι έχει γίνει viral το βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή τοποθετούνταν ενάντια στην Λίνα Μενδώνη, την υπουργό Πολιτισμού, για την υπόθεση Λιγνάδη».

Λίγο νωρίτερα, στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά μίλησε έξω από τα δόντια. «Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο «ατόπημα», είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα», είπε η παρουσιάστρια.

Τέλος, την άποψή της εξέφρασε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν «μάσησε» τα λόγια της. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί; Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι; Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: «Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024