Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Η συνέχεια απόψε στις 21.00, φυσικά στο MEGA!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς!

Επεισόδια 102 + 103 (Τρίτη 14 Δεκεμβρίου)

Ο Γρηγόρης ζητά από την Ευτυχία το τηλέφωνό της και κανονίζουν να οι δυο τους να βρεθούν. Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος. Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας. Το ανταλλακτικό από Ιταλία αργεί να έρθει στο ελαιοτριβείο κι ο Γρηγόρης αναγκάζεται να μείνει κι άλλο στη Μάνη. Η Αθηνά ανησυχεί πως η αλήθεια για τη μητέρα της θα διαρρεύσει και το σκάνδαλο θα της καταστρέψει τη ζωή. Παράλληλα, ο Κουράκος με την Ιουλία περνούν μια νύχτα μαζί στην Καρδαμύλη. Ο Στέφανος προτίθεται να μπει εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης κι εκείνη δέχεται τη βοήθεια.

Η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημείο ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη. Ο πατέρας της, όμως, αντί να ανακουφιστεί, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια. Ο Γρηγόρης πλησιάζει όλο και περισσότερο την Ευτυχία, γεγονός που εκνευρίζει τον Αποστόλη. Το νέο λογότυπο των Βρεττάκων είναι έτοιμο να μπει στα προϊόντα τους, αλλά η Μυρτάλη με τον Λυκούργο έχουν άλλα σχέδια κι ετοιμάζονται να το σαμποτάρουν. Οι εφιάλτες της Μάρθας επιμένουν κι έτσι ο Αλέξης ξεκινάει άτυπες συνεδρίες μαζί της, προκειμένου να βρει τη ρίζα του προβλήματος. Ο Φίλιππος φεύγει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική. Μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες παίρνει άσχημη τροπή όταν ο Νικόλας δέχεται τέσσερις σφαίρες.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024