Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sex and the City - Πώς ο θάνατος του Mr. Big σχετίζεται με την πρώτη στις μετοχές εταιρείας ποδηλάτων

Sex and the City – Πώς ο θάνατος του Mr. Big σχετίζεται με την πρώτη στις μετοχές εταιρείας ποδηλάτων

Ο αιφνίδιος χαμός του πρωταγωνιστή προκάλεσε την πτώση της μετοχής της στη Γουόλ Στριτ.

Η εταιρεία στατικών ποδηλάτων και αθλητικού εξοπλισμού Peloton πήρε θέση για τον θάνατο του «Μίστερ Μπιγκ» στην τηλεοπτική σειρά Sex and the City, αφού ο αιφνίδιος χαμός του πρωταγωνιστή προκάλεσε την πτώση της μετοχής της στη Γουόλ Στριτ.

Στο πρώτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της καλτ σειράς, που μεταδόθηκε την Πέμπτη από το HBO, ο «Τζον Πρέστον», γνωστότερος με το προσωνύμιο «Μίστερ Μπιγκ» (τον υποδύεται ο ηθοποιός Κρις Νοθρ) παθαίνει καρδιακή προσβολή έπειτα από εντατική άσκηση σε ένα στατικό ποδήλατο Peloton.

Η σκηνή, που διαρκεί αρκετά λεπτά, χάρισε στο συγκεκριμένο επεισόδιο τον τίτλο του: «Και έτσι απλά… ο Μπιγκ πέθανε», αναπαράγοντας μια από τις αγαπημένες εκφράσεις της πρωταγωνίστριας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που υποδύεται την «Κάρι Μπράντσο», την αγαπημένη του.

Η σκηνή δεν σόκαρε μόνο τους τηλεθεατές: ο απόηχός της έφτασε στη Γουόλ Στριτ, όπου η μετοχή της Peloton έπεφτε κατά 10% πριν από το άνοιγμα της αγοράς. Γύρω στις 19.00, η μετοχή έπεφτε κατά 5,37%, στα 38,62 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδό της από τον Μάιο του 2020.

Ο όμιλος αντέδρασε, μεταφέροντας στην εφημερίδα Los Angeles Times, την άποψη της Δρα Σούζαν Στάινμπαουμ, που είναι γνωστή καρδιολόγος και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της Peloton. «Πολλοί θα χαρακτήριζαν άμετρο τον τρόπο ζωής του Μίστερ Μπιγκ, με κοκτέιλ, πούρα, μπριζόλες. Διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο επειδή είχε υποστεί μια πρώτη καρδιακή προσβολή στον κύκλο 6», σχολίασε με σοβαρότητα η γιατρός.

«Αυτός ο τρόπος ζωής και ίσως κάποιο οικογενειακό ιστορικό, που συχνά αποτελεί σημαντικό παράγοντα, είναι οι αιτίες του θανάτου» του φανταστικού ήρωα, συνέχισε, και όχι το γεγονός ότι γυμναζόταν. «Το να κάνει ποδήλατο στο Peloton ίσως μάλιστα να τον βοήθησε να καθυστερήσει αυτό το καρδιακό επεισόδιο», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024