Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Παλαιολόγος - Το πρωί νοσηλευτής και το βράδυ ηθοποιός

Βασίλης Παλαιολόγος – Το πρωί νοσηλευτής και το βράδυ ηθοποιός

«Το πρωί νοσοκομείο, και μετά πρόβα. Δεν έχει ενδιαφέρον;» αναρωτιέται

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παλαιολόγο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του τόσο ως νοσηλευτής όσο και ως ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια εμμονική θαυμάστριά του και έκανε ειδική μνεία στο πατρικό του σπίτι που κινδύνευσε να καεί στις φωτιές του καλοκαιριού.

«Η κούραση μετριάζεται»

«Είμαι νοσηλευτής και ηθοποιός. Νομίζω ότι στη ζωή μας μπορούμε να διαλέξουμε πολλούς δρόμους και να τα καταφέρνουμε. Το πρωί νοσοκομείο, και μετά πρόβα. Δεν έχει ενδιαφέρον; Είναι σημαντικό να σε ευχαριστεί αυτό που έχει επιλέξει, οπότε η κούραση μετριάζεται. Μικρός δε θυμάμαι τι ήθελα να κάνω», περιέγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος.

Αναφερόμενος σε άλλες δουλειές που έχει κάνει, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε δουλέψει στον ΟΤΕ στα τεχνικά έργα, αλλά και σε ταβέρνα.

«Είμαι αμετανόητος εργένης, αλλά μπορεί να είναι και βόλεμα. Στο γάμο έφτανα συχνά όταν ήμουν μικρός. Πιο μεγάλος όχι», είπε για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ξυπνάω με τη σκέψη γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση. Μπορεί κάποια στιγμή να είμαι ξανά. Το σίγουρο είναι ότι έχω πάρει απόσταση αρκετά χρόνια», σημείωσε.

«Ανακάλυψε που μένω»

Μιλώντας για ακραίες εκφράσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του ο ίδιος αναφέρθηκε σε εμμονική θαυμάστρια. «Κυνήγι, τηλέφωνα, ανακάλυψε που μένω, αλλά ευτυχώς το λύσαμε ομαλά», είπε.

Αναφερόμενος τέλος στο σπίτι του που κινδύνευσε να καεί στις φωτιές του καλοκαιριού, ο Βασίλης Παλαιολόγος είπε: «Σώσαμε το σπίτι μου στην Ηλεία από τις φωτιές. Ήμουν εκεί και καταβρέχαμε. Κάηκαν τα κτήματά μας όμως».

Ο Βασίλης Παλαιολόγος θα είναι φέτος στην παράσταση Terror στο θέατρο Αθηνών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024