Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παλαιολόγο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του τόσο ως νοσηλευτής όσο και ως ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια εμμονική θαυμάστριά του και έκανε ειδική μνεία στο πατρικό του σπίτι που κινδύνευσε να καεί στις φωτιές του καλοκαιριού.

«Η κούραση μετριάζεται»

«Είμαι νοσηλευτής και ηθοποιός. Νομίζω ότι στη ζωή μας μπορούμε να διαλέξουμε πολλούς δρόμους και να τα καταφέρνουμε. Το πρωί νοσοκομείο, και μετά πρόβα. Δεν έχει ενδιαφέρον; Είναι σημαντικό να σε ευχαριστεί αυτό που έχει επιλέξει, οπότε η κούραση μετριάζεται. Μικρός δε θυμάμαι τι ήθελα να κάνω», περιέγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος.

Αναφερόμενος σε άλλες δουλειές που έχει κάνει, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε δουλέψει στον ΟΤΕ στα τεχνικά έργα, αλλά και σε ταβέρνα.

«Είμαι αμετανόητος εργένης, αλλά μπορεί να είναι και βόλεμα. Στο γάμο έφτανα συχνά όταν ήμουν μικρός. Πιο μεγάλος όχι», είπε για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ξυπνάω με τη σκέψη γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση. Μπορεί κάποια στιγμή να είμαι ξανά. Το σίγουρο είναι ότι έχω πάρει απόσταση αρκετά χρόνια», σημείωσε.

«Ανακάλυψε που μένω»

Μιλώντας για ακραίες εκφράσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του ο ίδιος αναφέρθηκε σε εμμονική θαυμάστρια. «Κυνήγι, τηλέφωνα, ανακάλυψε που μένω, αλλά ευτυχώς το λύσαμε ομαλά», είπε.

Αναφερόμενος τέλος στο σπίτι του που κινδύνευσε να καεί στις φωτιές του καλοκαιριού, ο Βασίλης Παλαιολόγος είπε: «Σώσαμε το σπίτι μου στην Ηλεία από τις φωτιές. Ήμουν εκεί και καταβρέχαμε. Κάηκαν τα κτήματά μας όμως».

Ο Βασίλης Παλαιολόγος θα είναι φέτος στην παράσταση Terror στο θέατρο Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr