Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίνα Λοτσάρη - Δηλώνει έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο

Νίνα Λοτσάρη – Δηλώνει έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο

«Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και θέλει ο Θεός μπορεί να κάνω ένα ακόμα παιδί», αποκαλύπτει.

Η ηθοποιός, Νίνα Λοτσάρη, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στη σχέση της, στην τηλεόραση αλλά και στην παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση».

«Όλες οι σκηνές μου είναι ξεχωριστές. Καθεμιά με κάνει και αισθάνομαι υπέροχα. Μία σκηνή κατά την οποία υποδύομαι τη Σοφία Βέμπο είναι συγκινητική», είπε για τον ρόλο της στην παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση».

«Δεν νομίζω ότι είμαι παιδί της τηλεόρασης. Αν υπάρξει ένας ρόλος που θα με ιντριγκάρει μπορεί και να το κάνω», αποκρίθηκε σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν παίζει σε κάποιο σίριαλ.

«Αν είναι αμφίδρομα είναι όμορφα»

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, σημείωσε: «Με την εξωτερική μου εμφάνιση ασχολούμαι καθημερινά όπως κάνει κάθε γυναίκα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον σύντροφό της: «Είμαστε ερωτευμένοι. Το είμαι ερωτευμένη δεν θα μέτραγε μόνο του. Αν είναι αμφίδρομα είναι όμορφα. Στη συντροφικότητα δεν κάνεις κάτι από καθήκον αλλά από αγάπη».

Είναι άραγε έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο; «Έτοιμη σε κάνει ο άλλος, αυτός που ενδιαφέρεται να σε κάνει γυναίκα του. Δεν θα πω αν μου έχει γίνει πρόταση γάμου. Θα το ανακαλύψετε εντελώς ξαφνικά. Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Δεν αποκλείω τίποτα ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι», απάντησε.

«Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και θέλει ο Θεός μπορεί να κάνω ένα ακόμα παιδί», παραδέχτηκε.

«Ο χώρος μας έχει περάσει δύσκολα»

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», τόνισε: «Σαφώς κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τους γύρω μας. Ο χώρος μας έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, θέλει στήριξη, δεν θέλει εγωιστικές κινήσεις αλλά ομαδικές. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά».

«Εγώ όταν κλείνω μια δουλειά πάω σύμφωνα με τα δεδομένα της παραγωγής. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού και υπέρ της επιστήμης», κατέληξε.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024