Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάνης Μουρατίδης - «Αν δεν έκανα τηλεόραση δεν θα είχα την οικογένειά μου»

Φάνης Μουρατίδης – «Αν δεν έκανα τηλεόραση δεν θα είχα την οικογένειά μου»

Τι είπε για την επερχόμενη τηλεοπτική εμφάνισή του στο MEGA;

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Φάνη Μουρατίδη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του στην εκκλησία, την οικογένειά του, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει.

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι πιο τσαχπίνης από εμένα, εγώ είμαι πιο βαριά σχολή. Το Βασίλη τον θαυμάζω, ό,τι έχει πετύχει το αξίζει με το παραπάνω», ανέφερε για τον συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση.

«Συγκινητικό που παίζω με τη Χαρούλα Αλεξίου»

Σε ό,τι αφορά στην επερχόμενη τηλεοπτική εμφάνισή του στο MEGA, ο ίδιος είπε: «Κάνουμε γυρίσματα για το MEGA για τη σειρά “Δάσκαλος” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Είναι ωραία και συγκινητικά που παίζω με τη Χαρούλα Αλεξίου στο “Δάσκαλο”, είναι από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες του λαϊκού τραγουδιού».

«Η Φαίη Ξυλά με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου», εξήγησε ο ίδιος γελώντας.

«Υπάρχει μια δουλειά που ντράπηκα που την έκανα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα όσο την έκανα, λόγω συνεργασίας, αποτελέσματος, συνθηκών. Αν δεν έκανα τηλεόραση δε θα είχα την οικογένειά μου. Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωριστήκαμε στο “Μπαμπά μην τρέχεις”. Εκεί ήταν να παίξει άλλη ηθοποιός αρχικά, και τελικά ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για τη σχέση του με την τηλεόραση και το πώς αυτή του άλλαξε τη ζωή.

«Ο γιος μου έχει σειρά ολόκληρη του εαυτού του που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. τον πρώτο χρόνο γνωριμίας ήρθε το πρώτο παιδί και τον δεύτερο χρόνο το δεύτερο παιδί. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε το τρίτο παιδί, αν είχαμε τις προδιαγραφές, θα το κάναμε», εξήγησε.

«Η Άννα Μαρία λάμπει»

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χωρίζει, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε, το καταλαβαίνω. Σου λέει, ε, κάποια στιγμή “θα χωρίσουν, ας το γράψω”. Δε θα παρεξηγηθώ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Άννα Μαρία σκηνοθετεί, γιατί λάμπει, δεν έχει χάσει την επαγγελματική της ορμή. Σε ό,τι μπορώ να σταθώ στη γυναίκα μου, ως συνοδοιπόρος, είμαι εκεί», είπε για τη σύζυγό του.

Ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την εκκλησία, λέγοντας ότι «Έκανα ραδιόφωνο στην Εκκλησία της Ελλάδος. Προέκυψε γιατί μου αρέσει το τελετουργικό. Πήγαινα στο κατηχητικό μέχρι τη Β’ Λυκείου αλλά δεν ήμουν… “θεούσος, πήγαινα και στο σκυλάδικο”».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024